BOSSY x Whatmatters: wat is jouw self-care strategie?

Wat is jouw self-care strategie?

Elke week krijgen Jens van Whatmatters en Dorien van Bossy een vraag voorgeschoteld. Hij deelt zijn bevindingen op hét platform voor ondernemende vrouwen, zij begeeft zich met haar woorden tussen de baarden en bolides. Hoe anders denken deze uitgevers over bepaalde onderwerpen? We komen het snel te weten. Topic van de week: selfcare.

Tijd voor verandering

Ik voelde dat ik de laatste tijd slechter presteerde maar wist niet waar die sloomheid vandaag kwam. Tot ik mijn week begon te analyseren. Ik deed vooral wat er in mijn agenda stond en die werd geleid door afspraken en vragen van anderen. Tijd om het roer om te gooien…

 Het voelde za-lig. Niet alleen het wandelen, maar ook het gevoel van controle over mijn agenda.

Eindelijk wandelen

Samen met Coach V. nam ik mijn agenda weer onder handen. Eén van de dingen die ik absoluut wilde doen, was ’s ochtends naar kantoor wandelen. Het is maar 5 kilometer, maar ik had de laatste weken precies nooit de tijd om dat te doen. Tot nu. Het voelde za-lig. Niet alleen het wandelen, maar ook het gevoel van controle over mijn agenda.

Serum én structuur

Mijn selfcare strategie draait dus niet rond de nieuwste crèmes of maskertjes. Die gebruik ik graag genoeg, maar er is meer nodig dan een laagje overheerlijk Immortelle Overnight Reset Oil-in-serum van L’Occitane. Mijn agenda overmeesteren was de perfecte strategie om opnieuw én beter voor mezelf te zorgen. Om rust in mijn hoofd en in mijn plannen te creëren. En ik kan het jou alleen maar aanraden.

Ontdek op wearebossy.be welke self-care strategie Jens nastreeft…   

Over Dorien

Dorien is founder van Bossy. In september 2018 lanceerde ze Belgiës eerste on- en offline magazine voor ondernemende vrouwen. Hiermee inspireert ze tal van vrouwen (én mannen) in het leven op en naast de werkvloer.

Foto via Irmy Photography

You May Also Like

Wij spraken met Callboy Rik ‘Jay Vleugels’ Verheye

Ongelooflijke fan…dat zijn wij van Callboys. En als we dan echt nog onze favoriete ...

Breekt onze kameraad Rico Mallee alle harten in Temptation Vips? (Interview)

Ow, wat waren we verrast. Onze Nederlandse kameraad en model, Rico Mallee, was een ...

Hosting door Fraai