Boerin met diploma rechten op zak schittert in Boerinnen Kalender

“Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

Vergeet ‘Boer Zoekt Vrouw’, met boerinnen als de 30-jarige Friese Nadieh willen we een ‘Boerin Zoekt Man’ en wel snel! Deze Nederlandse knapperd is ‘Boerin van de maand’ en zal dan ook 31 dagen lang te zien zijn in de Boerinnen Kalender tijdens de maand maart.

Ze studeerde Rechten maar uit liefde voor paarden en pony’s werd ze boerin en heeft ze een eigen bedrijf in (sport)paarden, pony’s en alles wat er mee te maken kan hebben. Paarden trainen, opleiden,  verzorgen, stallen uitmesten,…noem het op en ze doet het. Maar er is meer…deze knappe boerin deinst er tevens niet voor terug haar billen in de strijd te gooien en dat doet ze om één reden…”Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

En of dat gelukt is…

Cover: Screenshot Facebook video

You May Also Like

Stoere Hell's Angel Emily is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt

Een engeltje op een heerlijke Harley Davidson… Is dit een open sollicitatie om een ...

Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat ...

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...

Hosting door Fraai