Boerin met diploma rechten op zak schittert in Boerinnen Kalender

“Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

Vergeet ‘Boer Zoekt Vrouw’, met boerinnen als de 30-jarige Friese Nadieh willen we een ‘Boerin Zoekt Man’ en wel snel! Deze Nederlandse knapperd is ‘Boerin van de maand’ en zal dan ook 31 dagen lang te zien zijn in de Boerinnen Kalender tijdens de maand maart.

Ze studeerde Rechten maar uit liefde voor paarden en pony’s werd ze boerin en heeft ze een eigen bedrijf in (sport)paarden, pony’s en alles wat er mee te maken kan hebben. Paarden trainen, opleiden,  verzorgen, stallen uitmesten,…noem het op en ze doet het. Maar er is meer…deze knappe boerin deinst er tevens niet voor terug haar billen in de strijd te gooien en dat doet ze om één reden…”Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

En of dat gelukt is…

Cover: Screenshot Facebook video

You May Also Like

Sarah Michaux: de trots achter swimwear La Michaux

Nee, uiteraard hebben we niets tegen succesvolle mannelijke ondernemers, maar voor de vrouwelijke variant ...

Deze dames huppelden vrolijk rond op Laundry Day!

Kleine wasjes, grote wasjes… Laundry Day is een Belgisch dancefestival in Antwerpen. Het festival ...

Sephora Noori is een femme fatale pur sang

Eén verleidelijke blik en je bent een vogel voor de kat… Adembenemend mooi, exotisch, ...

Hosting door Fraai