Boerin met diploma rechten op zak schittert in Boerinnen Kalender

“Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

Vergeet ‘Boer Zoekt Vrouw’, met boerinnen als de 30-jarige Friese Nadieh willen we een ‘Boerin Zoekt Man’ en wel snel! Deze Nederlandse knapperd is ‘Boerin van de maand’ en zal dan ook 31 dagen lang te zien zijn in de Boerinnen Kalender tijdens de maand maart.

Ze studeerde Rechten maar uit liefde voor paarden en pony’s werd ze boerin en heeft ze een eigen bedrijf in (sport)paarden, pony’s en alles wat er mee te maken kan hebben. Paarden trainen, opleiden,  verzorgen, stallen uitmesten,…noem het op en ze doet het. Maar er is meer…deze knappe boerin deinst er tevens niet voor terug haar billen in de strijd te gooien en dat doet ze om één reden…”Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

En of dat gelukt is…

Cover: Screenshot Facebook video

You May Also Like

We blenden een knappe blogger, politica en advocate in spé! Resultaat, Eline Reygel

Zou het bestaan? Een ambitieuze jonge vrouw die weet wat ze wil, de pleuris ...

De kleine speelvogel in naaktmodel Emmy Coone … (NSWF)

Nee, van onze eerste tepel zijn we op de Whatmatters redactie niet dood gevallen, ...

Sara Sampaio, de nummer 1 van Portugal!

Met een naam als Sara Sampaio kan je al eens buiten komen. Dit Portugese ...

Hosting door Fraai