Boerin met diploma rechten op zak schittert in Boerinnen Kalender

“Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

Vergeet ‘Boer Zoekt Vrouw’, met boerinnen als de 30-jarige Friese Nadieh willen we een ‘Boerin Zoekt Man’ en wel snel! Deze Nederlandse knapperd is ‘Boerin van de maand’ en zal dan ook 31 dagen lang te zien zijn in de Boerinnen Kalender tijdens de maand maart.

Ze studeerde Rechten maar uit liefde voor paarden en pony’s werd ze boerin en heeft ze een eigen bedrijf in (sport)paarden, pony’s en alles wat er mee te maken kan hebben. Paarden trainen, opleiden,  verzorgen, stallen uitmesten,…noem het op en ze doet het. Maar er is meer…deze knappe boerin deinst er tevens niet voor terug haar billen in de strijd te gooien en dat doet ze om één reden…”Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

En of dat gelukt is…

Cover: Screenshot Facebook video

tcoc

You May Also Like

Danique De Laat, van haar pikantste kant

  Danique? C’est chic. Of het nu haar derrière was die ons het eerst ...

That's why we LOVE ADVENT! Elke dag een hete video tot Kerst!

Terwijl vrouwen zweren bij een adventskalender uit chocolade, gaan wij naar jaarlijkse traditie voor ...

Blogster Rebbeca Laurey leeft haar droom!

Kleine meisjes worden groot en maken dromen waar. Rebecca Laurey leeft in zo een ...

Hosting door Fraai