Boerin met diploma rechten op zak schittert in Boerinnen Kalender

“Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

Vergeet ‘Boer Zoekt Vrouw’, met boerinnen als de 30-jarige Friese Nadieh willen we een ‘Boerin Zoekt Man’ en wel snel! Deze Nederlandse knapperd is ‘Boerin van de maand’ en zal dan ook 31 dagen lang te zien zijn in de Boerinnen Kalender tijdens de maand maart.

Ze studeerde Rechten maar uit liefde voor paarden en pony’s werd ze boerin en heeft ze een eigen bedrijf in (sport)paarden, pony’s en alles wat er mee te maken kan hebben. Paarden trainen, opleiden,  verzorgen, stallen uitmesten,…noem het op en ze doet het. Maar er is meer…deze knappe boerin deinst er tevens niet voor terug haar billen in de strijd te gooien en dat doet ze om één reden…”Boerinnen zijn altijd smerig. Ik wilde een keer mooi gemaakt worden”

En of dat gelukt is…

Cover: Screenshot Facebook video

tcoc

You May Also Like

Emma Helsen: Belgisch Kampioene Bikini Fitness met een verhaal!

We gaan het niet te ver zoeken vandaag. Daar ondergetekende al vijf jaar geëmigreerd ...

Kim Feenstra: iets met katten en handschoenen!

Moeten we Kim Feenstra nog voorstellen? Aan de Nederlanders onder onze lezers misschien niet, ...

Aan het woord: Anastasia, de vrouw achter het kledingmerk 'HALF de GANS'

Toen we op onze Facebookpagina de vraag kregen om het nieuwe kledingmerk ‘HALF de ...

Hosting door Fraai