Bescheiden, knap en torenhoge klasse! Hier is Joyce Godefridi!

Vlaanderen bulkt van de mooie jongedames. Gooi daar best nog wat intelligentie en Vlaamse bescheidenheid over en ze zouden bijna verlegen zijn om zich tegen al het mooi en vrouwelijk iets minder bescheiden internationaal geweld op Instagram te meten. Onterecht zo blijkt. Kijk maar eens naar Joyce Godefridi, een blonde Vlaamse, nuchtere, slimme en vooral super knappe bescheiden jonge vrouw die het vandaag gewoon verdient om eens goed in de kijker te worden gezet…

Dag joyce, Stel jezelf eens in 5 zinnen voor?
Ik ben Joyce Godefridi, 23 jaar, oorspronkelijk Limburgse maar wonend in Leuven. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar Communicatiewetenschappen aan de VUB. Ondanks dat ik veel van mezelf vrijgeef op Instagram, ben ik een vrij bescheiden en down-to-earth persoon. Mijn grote passie is reizen en culturen ontdekken! Liefst ben ik maandenlang weg en zo ver mogelijk van hier.

Wie niet? Dat je graag weg bent, kunnen we ontdekken op jouw Instagram. Hoeveel tijd spendeer je hierop en wat wil je ermee bereiken?
Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik een ‘Social-Media-Addict’ ben. Niet zozeer met het posten van foto’s en verhalen maar eerder met urenlang scrollen door foto’s van anderen en het zoeken naar leuke hotspots. Zoals ik al zei studeer ik nog en is dat momenteel wel mijn prioriteit. Er zijn dan ook enkele maanden tijdens mijn examenperiodes dat ik wat minder actief ben en amper iets post. Ook als ik op vakantie ben probeer ik wel leuke foto’s te maken maar er niet te veel tijd aan te besteden want zo geniet je niet van het moment zelf. Een doel heb ik niet echt op Instagram. Ik gebruik de app omdat ik het graag doe en voor mezelf ook leuke herinneringen wil bewaren. Ik ben al langer actief op Instagram, maar ik had nooit de intentie om een influencer te worden. Soms krijg ik wel aanbiedingen die ik niet afsla maar het is niet mijn bedoeling om er verder iets mee te bereiken.

Je foto’s zijn, en dan overdrijven we niet, top!  Wie neemt deze? 
Meestal vraag ik het aan mijn mama of zus omdat zij ondertussen weten wat ik mooi vind en dat maakt het al een stuk makkelijker. Vaak als je het aan iemand vraagt die nooit foto’s trekt, snijden ze je voeten eraf of is het lichtinval niet goed…

Wij zijn vlij dat ze onze voeten niet trekken…maar dat zal met ons voetbalverleden zijn vrees ik. Wat is voor jou nu de perfecte foto?
Ik ben vooral fan van spontane foto’s van een bepaald momentopname gekoppeld aan een mooie herinnering, met een leuke achtergrond.

Heb je ook nog tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers?
Blijf vooral jezelf, ontdek wat uniek aan je is en speel daarop in met je foto’s en dan komt alles
vanzelf wel. Spiegel je niet aan al die perfecte Instagram modellen want daar word je niet gelukkig van. Iedereen is uniek op zijn manier.

En waarom moeten wij de unieke Joyce volgen?
Mijn Instagram is eigenlijk een weergave van mijn dagdagelijks leven. De dingen die ik graag doe, de mooie plekjes die ik bezoek kan je daar allemaal terugvinden, evenals de samenwerkingen met leuke merken waar ik zelf ook achter sta.

Instagram staat vol quotes…welke past het beste bij u?
‘Leven en laten leven.’ Je leeft maar één keer dus je kan er maar best zoveel mogelijk uithalen en genieten van elk moment. Andere mensen hun ding laten doen, en niet te snel oordelen over iemand. Ook op het vlak van relaties vind ik dit een belangrijke en is voor mij vrijheid een must.

Over relaties gesproken…wat is er aan van het verhaal dat in de pers stond over jou en Max Verstappen?
Wél, de pers is altijd heel goed in overdrijven.

Gelukkig zetten we dat hier dan ineens recht…
Het klopt wel zo dat wij enkele keren hebben afgesproken en dat we het goed konden vinden met elkaar maar een relatie is er nooit geweest.

Maar om toch een primeurtje te hebben…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Dat ik een redelijk gevoelig persoon ben maar echt niet snel verliefd wordt en meestal val ik dan ook nog eens op de verkeerde typetjes…

Dus Max was…nee, we gaan het er niet meer over hebben…het gaat hier vandaag over u! Wat wil je verder op professioneel vlak nog bereiken?
Ik probeer zoveel mogelijk te bereiken in mijn leven. Een diploma Marketing heb ik al op zak en als het goed is binnenkort mijn diploma Communicatiewetenschappen. Vorig jaar heb ik mijn vaarbewijs gehaald en ik ben momenteel ook aan de cursus ‘vakbekwaamheid ‘personenvervoer’ begonnen om eventueel later in het busbedrijf van mijn ouders te stappen.
Zoals ik eerder al zei reis ik super graag en is mijn plan om na mijn studie Zuid-Amerika te gaan verkennen. Ook ben ik regelmatig terug te vinden in clubs, gezellige restaurantjes, festivals en volg ik de meeste motocross GP’s.

Motocross…één van je hobby’s?
Ik heb niet echt hobby’s. Af en toe ga ik eens lopen maar ik hou er niet zo van om ergens aan gebonden te zijn. Motocross volg ik al van kleins af aan en die interesse is nooit verdwenen. Nog steeds ga ik jaarlijks redelijk veel GP’s af.

Een laatste vraagje…wat staat er nog allemaal op jouw bucket list?
Ik zou zoveel mogelijk van de wereld willen zien, dus veel reizen staat er op de planning. Maar specifieke activiteiten weet ik niet direct, alles wat ik leuk vind en wil uitproberen doe ik altijd
meteen!

Blijven doen, wij blijven het wel volgen op Instagram! Veel succes met de laatste loodjes tijdens je studie en ‘blijven leven en laten leven’… je komt er sowieso!

Credits:Instagram

 

 

You May Also Like

Binnenkort in New York: Manouk van den Berg!

Nee, bij Whatmatters hebben we niet te klagen. We mogen teksten schrijven, krijgen geregeld ...

Ex on the Beach DD is terug en wel met deze bekende gezichten!

DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat, wat overigens best zou kunnen kloppen, maar ...

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Hosting door Fraai