‘Arctic’: De ijskoude thriller die je anderhalf uur warm houdt

The Revenant achterna?

Daar zouden de makers van Arctic wel voor tekenen, denken we want dat zou betekenen dat er volgend jaar minstens 3 Oscars mee naar huis mogen genomen worden. Deze nieuwe film heeft dan ook wel een pak gelijkenissen met Leonardo DiCaprio’s kaskraker. En zou het kunnen? Ja! Zo heeft hij bij zijn debuut op het Filmfestival van Cannes direct hoge ogen geworpen. Regisseur Joe Penna werd er zelfs genomineerd voor een ‘Golden Camera’.

De film vertelt het verhaal over piloot Overgård, gespeeld door Mads Mikkelsen die na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool en zo wordt geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering.

Een onverwachte gebeurtenis maakt dat hij zijn geïmproviseerde kamp dient te verlaten om een levensgevaarlijke reis (alleen?) door onbekend terrein aan te vatten.

Hieronder heb je alvast de eerste beelden. De volledige film is te zien vanaf 20/3 in onze bioscopen. En we hebben goed nieuws! Wij mogen van de sympathieke dames en heren van Kinepolis Film Distribution dan ook gewoon 5 duotickets weggeven! Hoe? Volg zeker onze Instagram en Facebookpagina en wie weet ga jij wel met je lief/date/bestie/schoonmoeder/… naar deze heerlijke thriller.

tcoc

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Vrolijke jongens van The Grand Tour testen nieuwe McLaren Senna

Jeremy Clarkson heeft direct een knaller om het seizoen te openen… Het derde seizoen ...

The Prodigy: Horror van de bovenste plank (Trailer)

Fans van horrorfilms opgelet… Op 1 februari verschijnt ‘The Prodigy’, een nieuwe horrorfilm met Taylor ...

Hosting door Fraai