Adembenemende Lauren Nikolakopoulos houdt wel van een vleugje sarcasme

Een jonge vrouw naar ons hart. Dat is het gevoel nadat we met deze schoonheid met Griekse roots een babbeltje hadden. Humor, mooi en een vleugje sarcasme…Ze heeft zowat alles wat de moderne man in een vrouw zoekt. Maar wie is zij? Dat komen jullie nu te weten.

Dag knapperd, stel je eens kort even voor? 
Mijn naam is Lauren Nikolakopoulos, geboren in april 1996 en dus nog heel even 22 jaar oud. Ik ben een optimistisch persoon die weet wat ze wil in het leven. Ik ben een zeer liefdevol persoon die dat laat zien aan de mensen die ze graag heeft door sarcastische opmerkingen en knuffels. Mijn leven bestaat uit doen wat ik graag doe en dat is een groot deel uit dansen en eten. Maar ik ben ook een werkend persoon die na haar studies onmiddellijk aan de slag wil gaan.

Over werken gesproken, je bent erg bedrijvig op Instagram. Is dit jouw job?
Ik besteed er voldoende tijd aan om er toch een job van te kunnen maken. Maar mijn studies zijn nu prioriteit. Vanaf deze gedaan zijn kan ik er meer tijd in steken om van Instagram toch een bij-job van te maken.
Je bent dus met veel dingen tegelijk bezig nu…waar zie je je binnen een jaar of vijf staan?
Mijn dagelijks leven ziet er altijd anders uit. Momenteel is het focussen op mijn studies en veel werken als danser, model, hostess. Vooral veel tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie. Wat ik wil bereiken is om op zelfstandige basis mijn centje te verdienen en binnen dit en 5 jaar mijn eigen appartement te kopen.
Goed uitgangspunt! Je hebt geweldig goede foto’s, wie maakt deze?
Als het gewoon foto’s zijn die niet gemaakt zijn door fotografen is het meestal mijn liefste mama die ze neemt.

Wat is voor jou de perfecte foto?
De perfecte foto? Bestaat dat wel? Voor mij bestaat dat niet.

We kennen je ook als model, hoelang ben je daar al mee bezig?
Ik ben al model sinds mijn 4 jaar en heb vroeger voor veel merken geshoot zoals JBC, Terre Bleu, Mer du Nord,… maar nu is het een beetje op hold gezet vanwege mijn studies. Ik doe nu vooral videoshoots, bijvoorbeeld Dimitri Vegas & Like Mike (Bodytalk), de nieuwe reclame van Kinepolis, een reclamevideo van Sillis, Gers Pardoel met (Ma Cherie),…

Ma Chérie zeg…even naar die clip kijken…Wat vind je nu het leukste? Foto of video?
Ik vind videoshoots leuker dan gewone fotoshoots, maar het is niet te vergelijken. Je kan er beide het uiterste uithalen. Graag zou ik het blijven doen, want het is een kant van mij net zoals mijn dansen waar ik mezelf kan laten gaan en nieuwe dingen kan uitproberen en experimenteren met de zaken die je hebt of net niet.

Heb je een tip voor jonge meisjes die ook deze droom hebben?
Blijf vooral jezelf en probeer je volgers/ mensen rondom u te inspireren met de zaken die jij al hebt meegemaakt en niet met dingen die je gaat verzinnen. Geef het wat tijd, je vindt je draai er wel in.
Laat je je ook inspireren door een man in je leven? 
Ik heb momenteel geen vriend. De mannen tegenwoordig zijn niet meer hetzelfde als vroeger. Ik ben op het vlak van relaties ‘oldschool’ zoals ze zeggen. De mannen hebben tegenwoordig schrik om nog moeite te doen voor een vrouw en haken direct af wanneer een vrouw zogezegd ‘hard to get’ is.
Voor mij moet mijn vriend een man zijn die ballen aan zijn lijf heeft, die weet wat hij wil in het leven, respect heeft voor mij en evenveel liefde geeft als hij krijgt.
Maar allez heren toch! Wij zouden het wel weten, soit…heb je ook een levensmotto?
“Don’t let life live yours, but live life yourself.” Je krijgt één leven en er is een pad voor je voorgelegd. Jij zelf kiest wat je ermee doet en hoe je het doel zal bereiken.
Heb je ook iets wat niemand over je weet en nu toch even wilt delen?

Wat mensen niet over mij weten wil ik liever ook zo houden. De mensen die me goed kennen weten goed genoeg hoe ik ben. #keepitsimpel

Misschien niet zo simpel te realiseren maar wat staat er nog op jouw bucket list? 

Nog veel! De avontuurlijke zaken zoals parachutespringen en vele exotische reizen maken. Zwemmen met dolfijnen in de Bahamas. Maar de andere zaken wil ik zelf proberen te realiseren zonder erover te praten wat mijn plannen zijn.

Je houdt ons in spanning! Nog één vraag…waarom moesten we je nu weer blijven volgen?Omdat je dat zelf wilt. Hihi!


You got us! Soit, doen we en ongetwijfeld onze lezers ook! Hoe? Via Instagram natuurlijk! Succes nog en tot gauw!

Credits:
– Lauren Nikolakopoulos
– Nathalie Dolmans
– Tamara De Ridder
– Selina De Maeyer
– Wim van Genachten
– Imnotarobot_Photography
– Chiara Musone

You May Also Like

Irina Shayk speelt heetste scène uit Ghost verrukkelijk na

Ja mannekes, gelovige paterkes we zijn, is de tijd bijna aangebroken om onze adventskalender ...

Voel de temptation met Playmate Kiki!

Playmates…vrij vertaald ‘speelmaatjes’…met deze insteek gingen we dan ook de temptation aan in een ...

Shelley Baptiste strijdt voor plaatsje op cover van Maxim en jij kan haar helpen!

Wie kent er Shelley Baptiste? Trouwe en al iets langere volgers van Whatmatters zullen ...

Hosting door Fraai