3 weetjes over Doggy-Style

Omdat je uiteraard ook wel eens wil scoren op de plaatselijke quiz…

En peilt de puriteinse quiz-master niet naar je ‘Doggy-Style’-kennis, dan heb je ongetwijfeld wel een verhaal te vertellen aan je (vrouwelijke) medekwissers.

1 Het is een goede manier om de G-spot te raken
Misschien niet helemaal, of beter hopelijk, nieuw maar Doggy-style is perfect voor een diepe penetratie. Dit standje is dus het summun voor vrouwen die wel wat van het diepere werk houden. En laat duidelijk zijn dat wij, mannen, dit een fantastisch standje vinden. Wij het uitzicht en zij de stimulatie van de G-spot…moet er nog iets zijn?

2 Het bestaat al sinds de oudheid
In Griekse en Romijnse publicaties kwam het al ter sprake. Ooit beweerde een filosoof zelfs dat doggy-style hét standje was om snel zwanger te worden. Het sein voor virale Grieken en Romeinen om de vrouw op hun knieën met de billen naar boven te leggen. En de term ‘op zijn Grieks’ is ook niet voor niets gekozen. Ook voor zij die houden van de achterdeur is dit standje ideaal.

3 Niet alleen Grieken, Romeinen, wij en hondjes doen het…
Ook paarden, kamelen, giraffen, olifanten, walvissen, dolfijnen en spinnen proberen dit standje uit. Dat van die walvis moeten we nog even opzoeken. Filmpje volgt later…

Foto’s: Pixabay

You May Also Like

Deze Adventskalender zorgt voor een hete maand december

De adventskalender voor haar waar ook jij je voordeel uithaalt! Mag de laatste maand ...

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Hosting door Fraai