4 geweldige restaurantconcepten

Hey, wij wonen in Antwerpen, wij hebben alles toch al gezien? Wel, vergeet het. Deze restaurantconcepten moeten nog komen overwaaien, maar onze interesse hebben ze alvast gewekt. Ze combineren naadloos food en fun en laat ons dat nu net 2 dingen zijn waar we ons wel in kunnen vinden.

Dinner in motion

Het ene moment eet je in een casino, minuten later schuif je door en zit je in een onderwaterwereld en zo gaat het nog wel even door. Er worden telkens andere beelden op de muren geprojecteerd waardoor je steeds van setting lijkt te switchen. Bovendien loopt het thema telkens gelijk met de gerechten die je op je bord krijgt. Geluid en effecten versterken de beleving nog. Dit concept uitproberen? Dat kan net over de grens in Eindhoven.

Zwevende gerechten

Genieten van zwevende gerechten zonder dat je aan de paddo’s hebt gezeten? Dan moet je in Chicago zijn. In het driesterrenrestaurant Alinea spelen ze het klaar. Uiteraard komt er wat metaaldraad aan te pas, maar wie ligt daar van wakker?

Eten tijdens een potje airhockey

Je kent airhockey ongetwijfeld wel uit het lunapark. Dat spelletje waarbij je schijven moet kaatsen! Wel in Amsterdam kan je kaatsen en eten. Bij PUCK geniet je van aan Frans-Aziatische keuken en kan je op één van de 15 tafels spelen.

Eten in het ballenbad

We spelen nog even verder. In Ballie Ballerson nuttig je je cocktail in een heus ballenbad. In Londen vind je 2 ballenbaden en 1 VIP-ballenbad met gouden ballen. Twee keer raden in welk bad wij duiken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Resto Review: AZUMA

Als de schoonbroer zegt dat ik ergens moet gaan eten, dan doe ik dat. ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

6 wijsheden die je helpen op weg naar rijkdom

De roebeltjes rollen natuurlijk niet zomaar binnen, althans bij ons toch niet. Een bepaalde ...

Hosting door Fraai