Zorgzame Lore op weg naar een internationale modellencarrière

Soms hoef je het niet ver te zoeken. Als je vrienden hebt die wat modellen kennen heb je natuurlijk een streepje voor. Zo kwamen we Lore op het spoor. Deze ravissante jongedame mag binnenkort misschien dan wel een toga dragen, voorlopig dartelt ze liever met niet al te veel kleren aan door het leven. Wel, we gunnen haar haar carrière als advocate, maar voor ons hoeft het niet onmiddellijk. Wij spraken met dit opkomende topmodel tussen 2 opdrachten door.

Lore, het lijkt alsof we je al even kennen, maar stel je toch maar kort even voor … 

Ik ben Lore, 25, en net afgestudeerd in het (internationaal) strafrecht. In afwachting van een carrière als advocate, heb ik besloten het eerst op hoger niveau te proberen als model. Daarnaast hou ik van muziek: house, techno, techhouse. Verder is reizen mijn favoriete bezigheid, ik ben het gelukkigst al de zon schijnt en bovendien draag ik niet graag kleren …

Euh ok, als we ooit in de problemen komen weten we alvast waar we voor een naakte advocate met een verleden als topmodel moeten zijn… Je bent best actief op Instagram, hoeveel tijd spendeert onze advocate daaraan? 

Ik ben er wel dagelijks mee bezig, maar heb er geen specifiek doel mee voor ogen. Het is natuurlijk wel handig om nieuwe opdrachten te krijgen, en moest mijn account groeien zou ik dat zeker niet erg vinden. Maar ik gebruik Insta op dit moment voornamelijk om mijn foto’s en leven te delen met de wereld. Just having fun.

AJG filmproductions

DAT hebben we al gemerkt ja. Wie zorgt er voor de foto’s? 

De foto’s van shoots worden uiteraard genomen door een professionele fotograaf. Ik heb een erg nauw contact met AJG filmproductions, een Nederlandse fotograaf die in Miami woont en ook een super goede vriend is geworden.

De andere foto’s zijn genomen door vriendinnen of door mijn vriend (die nu waarschijnlijk gedoopt zal worden tot ‘Boy of instagram’, sorry Sam hahaha).

AJG filmproductions

Altijd handig vrienden in Miami! Tja Sam, je moet maar denken er zijn slechtere exemplaren te vinden om te fotograferen! Je doet best veel modellenwerk, voor wie?

Ik word vaak gevraagd door bikini- en lingeriemerken zoals Ocean Couture of Lise Charmel. Verder werk ik nauw samen met PINKO, een Italiaans kledingmerk met enkele vestigingen in België. En ook merken met bridal couture, zoals bijvoorbeeld Natthida, vragen me regelmatig voor shows en campagnes. Artwork staat ook geregeld op de planning, en dat is dan in opdracht van een kunstgalerij of fotograaf die de foto’s op plexi verkoopt.

Nu ik afgestudeerd ben en tijd heb voor een fulltime modellencarrière zou ik graag terug meer reizen binnen Europa en enkele fashion weeks scoren. Fingers crossed.

Daarnaast staan er nog enkele interessante projecten op de planning, die jullie ongetwijfeld zullen tegenkomen.

AJG filmproductions

Wij duimen alvast mee en als je een plexi op overschot hebt, dan hangen we die met plezier in ons tuinhok! We weten niet of we je een influencer moeten noemen, maar heb je tips voor anderen op de social media?

Wees jezelf. Wees lief voor anderen die hetzelfde willen bereiken (no one likes bitches ;-)). En vergeet je niet te amuseren.

Tgoh, met die no one likes bitches zijn we het niet helemaal eens. Wij kennen toch wel enkele mannelijke exemplaren die er steeds de … Soit, nog andere activiteiten waar je je momenteel in verdiept?

Momenteel ben ik vooral bezig met castings bij nieuwe bureaus binnen Europa. En met deftig genoeg te leren draaien om professioneel DJ te worden.

Konstantin dahlem

Kijk eens aan, weer een vrouwelijke DJ erbij. Daar kunnen er niet genoeg van zijn! Ongetwijfeld ga je ons nu onze sokken blazen met je favoriete quote. 

‘Mag ne mens nog’

Gewoon, omdat ik vind dat tegenwoordig iedereen een mening heeft over iedereen, en deze vaak heel onverdraagzaam en judgend is. En zo’n gedrag wordt binnen onze vriendinnengroep vaak onthaald met deze uitspraak.

AJG filmproductions

Kijk eens aan, in het Nederlands, dat moet de eerste keer zijn! Welk geheim wil je ons nog verklappen?

Ik ben eigenlijk superlief en zorgzaam. Een echte housewife. Geloof het of niet!

Wel Lore, we geloven je, we hebben geloof ik het ooit eens een mannelijk exemplaar horen vertellen. Maar bon, wat staat er nog op je bucketlist? 

Heel veel reizen en draaien in een club op Ibiza. De fashionweek in New York halen. En vooral alle ervaringen die ermee gepaard gepaard gaan. I’m in for anything!

Ook dat klinkt weer aanlokkelijk. Tot slot, waarom moeten onze mannelijke lezers je volgen op de sociale media, moesten ze geen ogen in hun hoofd hebben?

Ik hou van mijn leven, dankzij mijn vriend en mijn vriendinnen die er alles aan doen om elke dag zo amusant en zot mogelijk te maken. En dat kan je allemaal volgen op mijn insta 😉

En voor de foto’s natuurlijk!

Helder, we wensen je alvast veel succes bij het najagen van je dromen en als je op de fashionweek zit, regel ons dan een plaatsje!

Wil je Lore en haar avonturen volgen, dan kan dat op Instagram!

Konstantin Dahlem

Cover: Konstantin Dahlem

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Nederlandse komt uit de schaduw van nichtjes Gigi en Bella Hadid

Goei genen ten huize familie Hadid. Niet enkel zijn Bella en Gigi waanzinnig hot, ...

Brooke Swallow en verder geen commentaar…

Soms zijn namen in real life grappiger dan je ze kan verzinnen. Soms blijken ...

Nieuwe zomertrend: dames dragen bikini's ondersteboven

De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd… Veel zotter moet het vandaag niet ...

Hosting door Fraai