Wij dansten de Samba met Jill Coupé

205 gemeenschappelijke FB-vriendjes en toch nooit een woord gewisseld hebben met deze Antwerpse schone. En nu? Nu is het te laat, want ze volgde haar hart en trok met haar vriend naar Brazilië om daar een heuse beach club uit de grond te stampen. Je kunt maar geluk hebben in het leven, voor hetzelfde geld trok hij naar Albanië … Soit, wij plukten Jill van het strand en stelden haar een paar vragen. Kwestie van toch eens kennis te maken.

Jill, we hebben het gevoel je al te kennen, maar voor onze lezers die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor?

Ik ben Jill Coupé, 27 jaar en afkomstig uit Wilrijk. Ik heb gestudeerd als schoonheidsspecialiste en was 7 jaar als zelfstandige aan de slag in deze sector. Dit tot ik mijn vriend ben gevolgd naar Brazilië, om mee zijn droom te helpen waarmaken. Ondertussen runnen we hier 1,5 jaar een prachtige beachclub en vind je me uiteraard geregeld terug op het strand.

Nice, reserveer alvast onze stoelen, we weten nu onze volgende vakantiebestemming! We herontdekten je op Instagram, ben je daar veel mee bezig?

Best wel. Vooral omdat ik het fantastisch vind dat je in deze tijd zelfs 10.000 km van elkaar verwijderd kunt zijn en toch elkaars doen en laten kunt volgen. Zo heb ik toch nog een beetje het gevoel dat ik erbij ben als mijn vriendinnen op stap gaan.

Niks mis met het bespioneren van vriendinnen! We botsten op heel wat foto’s, maak je die zelf?

Er is niks mis met een leuke selfie, maar meestal laat ik iemand anders mijn foto’s nemen. Wie op het perfecte fotomoment in mijn gezelschap is die … Nu, de ene kan er al wel beter mee om dan de andere. Want ik ben niet echt snel tevreden over een foto …  🤦🏽‍♀️

Doe je ook nog modellenwerk in het verre Brazilië?

Nope, hier alvast niet. Af en toe wanneer ik nog eens in België ben, plan ik een shoot in, maar het komt nog zelden voor.

Zonde! Heb je ook nog tips voor bloggers of influencers?

Ik ben zelf geen blogger of influencer, dus vind ik het moeilijk om tips te geven. Ik merk wel dat ik zelf soms bezwijk voor het niet realistische wereldje van de social media. Het leven lijkt bij iedereen perfect en fantastisch, maar hoe ouder je wordt, hoe meer je beseft dat dit niet de realiteit is. Ik plaats zelf ook liever de perfecte foto’s op het strand met een cocktail in de juiste pose dan eentje waar ik ‘s avonds zonder make-up en fancy kleren in de zetel hang.

Bwah, daar is ook een publiek voor. Je bent uit liefde je vriend gevolgd, maar wat typeert jouw perfect vriend?

De perfecte vriend is voor mij iemand die zelfstandig in het leven staat, ambitieus is en weet hoe hij een vrouw met respect moet behandelen. Iemand met humor en dezelfde levenslust als ik, 5 jaar geleden heb ik de perfecte man aan de haak geslagen!

Nice, heb je ook nog een favoriete quote voor ons?

“N’oublie pas de vivre”

In deze tijd ligt er zoveel druk op onze schouders om te moeten presteren  bepaalde zaken/dromen op orde te hebben voor een bepaalde leeftijd, dat de druk enorm wordt. Je vergeet daarom vaak te genieten van de kleine momenten die belangrijker dan succes of je imago. Je leeft maar één keer, geniet!

Je lijkt Hazes Junior wel! Maar bon, wil je ons vanuit het verre Brazilië nog een geheimpje verklappen?

Wat weinig mensen over me weten is dat ik extreem chaotisch ben. Als ik buiten kom lijkt het alsof ik alles op orde heb, maar thuis ben ik de meest chaotische persoon ooit dit soms tot grote ergernis van mijn vriend.

Ach, met een cocktail op het strand vergeef je elkaar alles. Nog zaken die op je bucketlist staan?

Vooral nog mooie, verre reizen!

Nice, buiten je sprankelende zelf, nog andere redenen om je te volgen op Instagram?

Iedereen die interesse heeft in veel vakantiekiekjes en het leven tussen België & Brazilië: feel free to join me on Instagram !

Kijk, wij volgen je met nog net iets meer aandacht!

Een bezoekje brengen aan Jill? Dat kan! Je vindt haar in de NANÖ BEACH CLUB.
Die hebben ook een stekje op Instagram.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een doelman dat scoort! Is dit het nieuwe lief van Thibaut Courtois?

Hoewel er al langer geruchten waren, kregen we een tweetal weken geleden volgend bericht ...

Amber Heard, de jongedame die wel topless op Instagram mag

Werken met twee maten en gewichten… Eerlijk? We kunnen al niet meer tellen hoeveel ...

Onze Miss Laura Oliveira Granja gaat nu ook voor het kroontje van Miss België

En voor ze helemaal bekend is, gaan we nog snel voor een kort interview… ...

Hosting door Fraai