Wij dansten de benen van onder ons lijf met de super knappe Silke Lowet

Dansen dansen dansen…niet dat wij de moves hebben waarvan Fred Astaire of Michael Jackson zouden verbleken, integendeel zelfs, maar als we op de redactie wat drank in huis hebben gehaald en een muziekje opzetten, kunnen we niet anders dan concluderen dat de houterige dansbenen worden boven gehaald. Gelukkig kan het ook sierlijker maar daar huren wij dan best iemand anders voor in, Silke Lowet bijvoorbeeld…een portret.

Dag Silke, stel je eens kort even voor? Wie ben je? Wat doe je?
Ik ben Silke Lowet, 22 jaar en in het dagelijks leven gepassioneerd bezig met dansen. Ik werk als freelance danseres en model.

Tof! Wat is zowat de tofste samenwerking die je al hebt mogen doen?
De leukste samenwerking die ik ooit heb mogen doen is voor Royal Caribbean Cruise Lines. Sinds 10 januari heb ik dit contract, hiermee reis ik het komende half jaar met verschillende shows op een cruise over Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaï, Bora Bora, Alaska, etc. Daarvoor ben ik nu in Miami volop aan het repeteren. This is definitely the best experience ever!

Miami? We herinneren ons legendarische avondjes op Ocean drive. Ideale setting om die zwoele dansmoves boven te halen…iets wat jij al heel lang doet dus, dansen dan…
Ja, ik dans al sinds mijn 4 jaar. Mijn passie was altijd al dansen en dit werd na jaren meer dan een hobby, daarom wilde ik hier ook mijn beroep van maken. Ik ben na mijn middelbare dansopleiding bij de ‘Kunsthumaniora Brussel’ begonnen aan een bachelor dansopleiding bij ‘Lucia Marthas Institute For Performing Arts’ te Amsterdam. Hier heb ik 4 jaar hard gewerkt om als danser de wijde wereld in te kunnen trekken.

En dat doe je ook! Heb je ambitie als influencer? Mensen inspireren om te dansen? Instagram?
Ik vind Instagram heel erg leuk om mee bezig te zijn, inspiratie halen bij mensen en een eigen feed creëren om hier andere weer mee te inspireren. Mijn Instagram is als een soort dagboekje, met alle highlights in. En ik wil graag dat mijn foto’s een mooi geheel vormen, daar steek ik dus soms wel wat tijd in ja; hihi… . De laatste tijd krijg ik wel eens ‘influence opdrachtje’, dat vind ik leuk om te doen alleen laat ik het vaak liggen omdat ik het eigenlijk héél druk heb momenteel.

Waarom moeten mensen jou zeker volgen op sociale media?
Mensen kunnen me volgen op sociale media omdat ik er positieve en leuke kiekjes post van mezelf, shoots, reisjes, festivals, videoclips, etc… . Voor mij hoeft een foto niet perfect te zijn, maar gewoon een leuke herinnering.

Instagram staat bol met quotes…is er ook een quote die je typeert?
‘Those who don’t jump will never fly’. Ik ben een echte dromer en hou van dromen waarmaken. Dus vandaar, als je het nooit probeert zal het je nooit lukken. Ik ga in ieder geval proberen al mijn dromen achterna te gaan!

En dat doe je! Als we je binnen een jaar terug zouden zien, waar wil je dan staan?
Ik zou heel graag nog vele producties en opdrachten als danseres en model doen. Dus binnen een jaar heb ik het liefst een drukke agenda met veel leuk werk. Bijvoorbeeld met een artiest toeren of een musical.

En waar spreken we dan best af? Of beter, wat zijn jouw favoriete eetadresje en/of plekjes om te gaan stappen?
Mijn favoriete eetadresje is Vapiano. Hier ging ik toen ik nog in Amsterdam woonde heel vaak uit eten. Hun pasta‘s en vooral de pizza ‘bbq chicken’ zijn de beste! Een plekje om uit te gaan, dan ga ik in België naar de Versuz of The Villa Leuven, daar ga ik dan ook geregeld uit met vrienden. Bij Versuz werk ik op zaterdag ook vaak als danseres. So come dance with me if you want!

We have a deal! Iets persoonlijker nu, heb je een vriend? Zo nee, waaraan moet hij voldoen?
Ja, ik heb een vriend…

Skip die tweede vraag dan maar…maar ga verder, we zagen een lichte fonkeling in je ogen…
Hij maakt mij het gelukkigste meisje op de hele wereld. Hij support me in alles wat ik doe en dat vind ik heel belangrijk in een relatie. We zijn een echt team, lachen altijd met elkaar en hij is ook nog eens super knap. En om toch op uw tweede vraag te antwoorden, een jongen moet een echte gentleman zijn, niet verlegen zijn en me als een prinsesje behandelen!

En waarmee kan iemand zijne koninklijke hoogheid Silke echt verrassen of gelukkig maken?
Iemand kan mij verassen met een onverwacht cadeautje, dat vind ik super.

Wie niet! Mogen we je ook verrassen met enkele vluggertjes?
Ik ken de rubriek dus shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Alexander Mc Queen schoenen
Mijn favoriete designer is...Gucci
My ultimate crush is…Alexis Ren
Ik voel me het meest sexy als ik...een nieuwe set lingerie aan heb
Wat niemand over mij weet is…dat ik eigenlijk niet zo gezond eet! Chips, pizza, Mc Donalds, ijsjes, frietjes all dayyyy, every dayyyy!

Twins! Ook wij spelen niet bepaald de meest gezonde dingen naar binnen. In ieder geval bedankt voor je tijd, heel veel succes op de cruise, nog heel veel werk- en dansplezier en we komen elkaar zeker nog eens tegen! Wij blijven je zeker al volgen via Instagram!

 

 

You May Also Like

Superknapperd Marisa verhit Hong Kong (Foto's: NSFW)

Wat een coole chick! Hoewel cool? Maak er maar gewoon knalheet van. Marisa Papen, ...

Wij vieren '30' jaar Rihanna met heerlijke beeldjes!

Robyn Rihanna Fenty, oftewel beter gekend als Rihanna, werd geboren in Saint Michael, Barbados, ...

Kleurrijke Marisa Papen gaat wel erg kunstig naakt! (NSFW)

Stars slipping through the clouds. Shoot and fall, travel in time. A stellar explosion, ...

Hosting door Fraai