Wie maakt er mee deel uit van ons BK Bubble Bal team?

Whatmatters for the victory

Ja mannen…onze eigen voetbalcarrière loopt wat in het slop, op premies onder de tafel hoeven we niet te rekenen en we zijn al blij met een Flierefluiter en croque monsieur na de match…het kan met andere woorden verkeren. Dan moeten we onze zinnen misschien zetten op een ander soort voetbal…Bubble Ball bijvoorbeeld.

Voor zij die het niet kennen…je heist jezelf in een opgeblazen bal en beuken maar! Plezier gegarandeerd! Zo organiseert de VZW Bubble Events op 28 april de vierde editie van het Belgisch Kampioenschap Bubble Ball op het voetbalterrein van Don Bosco in Kortrijk.

Wij schrijven onszelf in en achten ons zelf niet kansloos, wetende dat de vorige twee teams die Belgisch Kampioen werden, een volleybal- en een zwemploeg was. Je hoeft dus geen beweeglijke Hazard in je ploeg te hebben om hier te scoren. Een Lukaku daarentegen, lijkt ons wel een meerwaarde.

Gooi er in de rand ook nog een lekker sausje aan randanimatie over en het wordt een fantastische dag waar je minstens zeven wedstrijden kan gaan knallen.

Inschrijven kan HIER!

Voor zij die nog twijfelen…hier is de aftermovie van vorig jaar en om helemaal te overtuigen…ook dames mogen meedoen…(over samen douchen is niet gesproken!)

You May Also Like

Monroe Beach, Summer opening!

De Whatmatters redactie pakt graag wat kleur, bij voorkeur in een warm oord, met ...

Laat je agressie botvieren op je wekker en verdien er 100€ mee!

Niets zo irritant dan tijdens een diepe slaap gewekt te worden door die verdomde ...

Fire is Gold, het eerste Belgische hiphop festival!

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het een feit: het ...

Hosting door Fraai