Whatmatters zoekt vrouwelijke SINGLES!

Heren, voor jullie van de daken gaan schreeuwen dat we ons schuldig maken aan discriminatie, an sich doen we het voor jullie, wij zijn immers al eeuwen van het straat.

Wij zoeken vrouwelijke singles

Blind Date, Blind Getrouwd of zelfs Temptation Island, het kan allemaal wel zijn, maar jij bent vrouw, single en staat open voor een leuke date? Wel, die regelen wij voor jou! Wij stellen jou voor aan onze lezers, promoten je, zetten je in de markt en zorgen dat je op een onvergetelijke date kan met een leuke kerel. De rest zul je toch echt wel zelf moeten doen, maar wij geven alvast de voorzet. Ben jij dus al een tijdje single, sta je open voor nieuwe ervaringen en vertrouw je ons, leg je lot dan in onze handen. Wij zorgen voor de food en de drank, zonder de excessen van Tempation of de ringen van Blind Getrouwd.

Wil je niet zelf meedoen, maar wil je iemand voorstellen die je een beetje wil helpen? Dat kan! Let wel, we hebben het al druk genoeg, dus onzinnige reacties graag achterwege houden.

Vul het onderstaande formulier in en we contacteren je. Voor je het weet schuif jij de beentjes onder tafel en ga je op stap met ‘Prins Charming’.

Gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Op pad met de vliegende hotelkamer

Nee, ik zit niet aan de pillen. Het is te zeggen, tegen de hooikoorts ...

Hosting door Fraai