Whatmatters Weekend Tip: MOOSE Bar XXL Sportpaleis

Bier en Lederhosen op de grootste Après-ski party van het land…

Wie nog nooit van MOOSE Bar heeft gehoord komt van een andere planeet. De bars in Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Antwerpen laten je al weken ‘losgehen’ op de vrolijkste après-ski muziek. Het succes is zo waanzinnig groot, dat de Hasseltse Club Versuz, initiatiefnemer van de vijf bars, nu morgen, 16 februari gewoon het Sportpaleis in Antwerpen afhuurt en er het grootste après-ski feest van het land zal organiseren.

De Oostenrijkse DJ Ötzi (van ‘Anton aus Tirol’), happy hardcore-dj Paul Elstak, Willy Sommers, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, Gebroeders Ko, De Romeo’s, Dorothee Vegas & Like Maarten,… gaan de sfeer verzorgen in een setting vol halve liters bier, schnaps, en wulpse meisjes in Lederhosen en Dirndls.

Dresscode…hoe zotter hoe liever!

Tickets koop je via de website van Moosebar, Sportpaleis of Versuz.

Tot daar!

Credits: MOOSE Bar

You May Also Like

Meer dan een koffiebar: MOK

Daar we vorige week toch in het Brussels rond dwaalden, alwaar we pinten gingen ...

Place to be: "The Villa" Antwerp

We moeten even terug in de tijd. Een zes à zeven jaar geleden en ...

Whatmatters ontsnapt NIPT aan Mystery 19

Ons hou je niet tegen… Of we eens een middagje wilden komen spelen in een ...

Hosting door Fraai