Whatmatters Weekend Tip: MOOSE Bar XXL Sportpaleis

Bier en Lederhosen op de grootste Après-ski party van het land…

Wie nog nooit van MOOSE Bar heeft gehoord komt van een andere planeet. De bars in Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Antwerpen laten je al weken ‘losgehen’ op de vrolijkste après-ski muziek. Het succes is zo waanzinnig groot, dat de Hasseltse Club Versuz, initiatiefnemer van de vijf bars, nu morgen, 16 februari gewoon het Sportpaleis in Antwerpen afhuurt en er het grootste après-ski feest van het land zal organiseren.

De Oostenrijkse DJ Ötzi (van ‘Anton aus Tirol’), happy hardcore-dj Paul Elstak, Willy Sommers, Kobe Ilsen & Viktor Verhulst, Gebroeders Ko, De Romeo’s, Dorothee Vegas & Like Maarten,… gaan de sfeer verzorgen in een setting vol halve liters bier, schnaps, en wulpse meisjes in Lederhosen en Dirndls.

Dresscode…hoe zotter hoe liever!

Tickets koop je via de website van Moosebar, Sportpaleis of Versuz.

Tot daar!

Credits: MOOSE Bar

tcoc

You May Also Like

Whatmatters is bijna klaar voor Snowbombing in Mayrhofen!

Uw jongens van Whatmatters gaan de sneeuw hitten in april. Ze zijn namelijk uitgenodigd ...

Kamping Kitsch Club XXXL: Whatmatters Aftermovie

En hiermee sluiten we dit fantastisch hoofdstuk dat de media de laatste week meer ...

Voor Donza naar Deinze

Dat België een heel stuk groter is dan Antwerpen, dat beseffen we maar al ...

Hosting door Fraai