Whatmatters Weekend Sport Tip: Super Bowl LIII

Een moeilijke keus?

Het is te zeggen…neen. je had evengoed kunnen kiezen voor het WK Veldrijden in Bogense, Denemarken maar wie hier zijn geld zet op iemand anders dan Mathieu van der Poel heeft ofwel centen teveel of sponsort graag organisatoren van weddenschappen. Om maar te zeggen, de spanning zal er niet echt van afdruipen.

We zouden ook kunnen kiezen voor de Slag om Vlaanderen tussen Club Brugge en KAA Gent  maar daar wij op datzelfde ogenblik ergens aan de kanten van Beerzel onze eigen voetbalschoenen aantrekken voor een potje ‘Sunday League’, gaan we ook deze gewoon even parkeren.

Wat dan wel? De Superbowl LIII, oftewel de 53ste editie en tevens de finale van het seizoen 2018 van de NFL. De wedstrijd gaat tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams waarbij die eerste revanche willen na een verloren finale vorig jaar.

Ook zijn we benieuwd naar de Half-Time Show. Met rekels als Maroon 5, Travis Scott, Big Boi, zal ook hier de sfeer er wel inzitten. Gezien de performers dit jaar voornamelijk mannelijk zijn, hoeven de organisatoren alvast geen blote tieten te vrezen zoals een aantal jaar geleden met Janet Jackson & Justin Timberlake.

Een idee wat je kan verwachten zondagavond/nacht? Dit!

Cover: Instagram

You May Also Like

The Dramathon, de loopwedstrijd voor echte whisky-liefhebbers

Conditie en goede lever zijn verreist!  ‘The Dramathon’, de naam verraadt het een beetje, ...

Hosting door Fraai