Whatmatters Weekend Sport Tip: Super Bowl LIII

Een moeilijke keus?

Het is te zeggen…neen. je had evengoed kunnen kiezen voor het WK Veldrijden in Bogense, Denemarken maar wie hier zijn geld zet op iemand anders dan Mathieu van der Poel heeft ofwel centen teveel of sponsort graag organisatoren van weddenschappen. Om maar te zeggen, de spanning zal er niet echt van afdruipen.

We zouden ook kunnen kiezen voor de Slag om Vlaanderen tussen Club Brugge en KAA Gent  maar daar wij op datzelfde ogenblik ergens aan de kanten van Beerzel onze eigen voetbalschoenen aantrekken voor een potje ‘Sunday League’, gaan we ook deze gewoon even parkeren.

Wat dan wel? De Superbowl LIII, oftewel de 53ste editie en tevens de finale van het seizoen 2018 van de NFL. De wedstrijd gaat tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams waarbij die eerste revanche willen na een verloren finale vorig jaar.

Ook zijn we benieuwd naar de Half-Time Show. Met rekels als Maroon 5, Travis Scott, Big Boi, zal ook hier de sfeer er wel inzitten. Gezien de performers dit jaar voornamelijk mannelijk zijn, hoeven de organisatoren alvast geen blote tieten te vrezen zoals een aantal jaar geleden met Janet Jackson & Justin Timberlake.

Een idee wat je kan verwachten zondagavond/nacht? Dit!

Cover: Instagram

You May Also Like

Waarom we NBA-held Kobe Bryant nooit zullen vergeten

Damn… Net als de hele sportwereld zijn ook wij erg geschrokken van het tragische ...

Op zijn 37 laat Zlatan zien en vooral horen waarom hij een held is

Je vergelijkt Ferrari’s niet met Fiats… Zlatan “Ik ben de beste speler in de ...

Dit zijn de 10 meest verdienende sporters van afgelopen decennium 

Geen enkele vrouw? Om de eerste vrouw terug te vinden in de lijst, moet ...

Hosting door Fraai