Whatmatters Weekend Hotspots

Vitesse
Antwerpen

In het weekend en zeker met dit zonnetje kan je je stalen ros van stal halen, of je laat deze op stal en gaat in het zonnetje zitten bij Vitesse in de Provinciestraat in Antwerpen natuurlijk. Let wel, dit kan enkel op zondag, want zaterdag is de zaak gesloten. Bij Vitesse schaf je alle spulletjes aan voor je fiets, maar ook voor een koffie, een ontbijt of een lunch ben je hier op je plek.

Fietsfanaten zitten hier zeker op hun plek, maar je hoeft helemaal niet sportief te zijn om hier binnen te vallen. Uiteraard kunnen de nodige vintage fietsen in het interieur niet ontbreken.

Wil je al eens het menu bekijken voor je afzakt, dan kan dat hier. Noteer misschien ook al 24 maart in je agenda. Dan kan je er weer terecht voor een Bazaar Vitesse. Waarbij vintage fietsen worden gepresenteerd en eventueel op de kop getikt kunnen worden.

Heritage
Gent

Als we niet in Antwerpen vertoeven, kun je er vergif op innemen dat we in Gent zitten. Zoveel leuke zaken, daar mogen we niet ontbreken. Recent smeet ook Heritage hier de deuren open, weer een reden meer om naar de Arteveldestad af te zakken.

Een hippe zaak, waar donkere tinten en hout de boventoon voeren. Sebastian Sandor, die zijn strepen verdiende in de Pastorale in Reet, zorgt hier voor een verfrissende, verse keuken, zonder gebruik te maken van vlees. Vis- en groentenliefhebbers komen hier dan ook ruimschoots aan hun trekken.

De zaak werkt met kleine gerechtjes en wil je met zijn tweetjes gegeten hebben ga dan voor 5 of 6 stuks. ‘s Middags kun je dan weer perfect kiezen voor het menu.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Fashion meets ecology

Stellen dat we groene jongens zijn bij Whatmatters, zou de waarheid stevig geweld aan ...

Heerlijk chillen in Malibu in deze Airstream

Wie bij Malibu aan drank denkt, kunnen we alleen maar een high five geven, ...

Eden Hazard pakt uit met eigen Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Eden Hazard is terug en hoe! Als hij ons nu ook nog de wereldtitel ...

Hosting door Fraai