Whatmatters Real Estate: Villa Elon Musk ($4.500.000)

Een bescheiden prijskaartje in vergelijking met de buurt…

We zullen ineens met de prijs in huis vallen…4.500.000 dollar. Als je weet dat volgens Forbes Elon Musk ‘net worth’ 22 miljard dollar is, een bescheiden stulpje. Is het daarom dat hij het verkoopt en op zoek gaat naar een andere, misschien wel veel duurdere woning? Wie zal het zeggen. Wat we wel weten is wat je voor deze toch niet onaardige prijs in ruil krijgt.

Eerst en vooral een stuk grond van om en bij de drieduizend vierkante meter. Op deze grond staat een high-end uitgeruste villa met vier slaapkamers, vier badkamers, dressinges om U tegen te zeggen, een hyper uitgeruste keuken, zoutwaterzwembad inclusief spa met een waanzinnig uitzicht over Los Angeles én de Stille Oceaan.

Oh ja, ongetwijfeld ook een stekker of drie om, hoe kan het ook anders, je elektrische wagen op te laden.

Credits: Hilton & Hyland

tcoc

You May Also Like

De nieuwe luxe New Balance 247

Een nieuw jaar, daar horen nieuwe sneakers bij. Altijd! En het eerste paar dat ...

Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je ...

Hosting door Fraai