Whatmatters Real Estate: Villa Elon Musk ($4.500.000)

Een bescheiden prijskaartje in vergelijking met de buurt…

We zullen ineens met de prijs in huis vallen…4.500.000 dollar. Als je weet dat volgens Forbes Elon Musk ‘net worth’ 22 miljard dollar is, een bescheiden stulpje. Is het daarom dat hij het verkoopt en op zoek gaat naar een andere, misschien wel veel duurdere woning? Wie zal het zeggen. Wat we wel weten is wat je voor deze toch niet onaardige prijs in ruil krijgt.

Eerst en vooral een stuk grond van om en bij de drieduizend vierkante meter. Op deze grond staat een high-end uitgeruste villa met vier slaapkamers, vier badkamers, dressinges om U tegen te zeggen, een hyper uitgeruste keuken, zoutwaterzwembad inclusief spa met een waanzinnig uitzicht over Los Angeles én de Stille Oceaan.

Oh ja, ongetwijfeld ook een stekker of drie om, hoe kan het ook anders, je elektrische wagen op te laden.

Credits: Hilton & Hyland

You May Also Like

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

We love Sweden!

Wij bij Whatmatters hebben het wel voor Zweden. We laten in het midden of ...

Zo pik je de slechte kappers er uit!

Niet zo vervelend als een kapper die je haar verkloot. De collega’s van Man ...

Hosting door Fraai