Whatmatters Real Estate: Penthouse met zwembad in Antwerpen (€2.579.500)

Een pareltje in hartje Antwerpen

Soms durven we wel eens dromen. Met gisteren een prijzenpot van een dikke 150.000.000 Euro tijdens de Euromillions-trekking durven we wel eens dromen waar we zouden kunnen gaan wonen. Daar we toch een beetje standvastig zijn, houden we het vandaag dan ook kort bij huis, in onze thuisstad Antwerpen.

Daar, in het centrum van Antwerpen, gelegen tussen de botanische tuin en het Theaterplein en temidden van luxueuze winkels en de betere restaurants vind je deze heerlijke duplex penthouse van ± 345 m² en ± 150 m² terrassen met zowaar een inox buitenzwembad. Het grote voordeel is dat de volledige afwerking nog wat kan bijgestuurd worden, het grote nadeel dat je nog zo’n 21% BTW en extra registratiekosten bij de vraagprijs mag bijtellen. Geen goedkoop projectje dus.

Maar wat krijg je hiervoor? Op de bovenste verdieping vind je een hal, woon- en eetkamer en een open keuken met eiland. Middels panoramische ramen heeft de woonkamer zicht en toegang tot het lounge terras dat voorzien is van grote plantenbakken. De keuken, master suite met slaapkamer, ensuite dressing en badkamer geven toegang tot het tweede terras waar het, toch wel redelijk uniek in hartje Antwerpen, zwembad gelegen is.

De interne trap leidt naar de benedenverdieping. Deze omvat twee slaapkamers, een douchekamer, een wasplaats en een bureau. Het bureau kan eveneens gebruikt worden als vierde slaapkamer. Deze verdieping beschikt over een aparte ingang, waardoor het geschikt is als diensteningang… de butler wil ook wat, snap je?

Oh ja, je hebt ook een bakker om de hoek…mocht je na het leggen van de nodige sollen enkel nog bokes met choco dienen te eten.

Meer info vind je HIER.

Foto’s: Immoscoop

You May Also Like

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

Deze Aston Martin vliegt…

En deze keer niet over het asfalt… James Bond wrijft zich in de handen. ...

Hosting door Fraai