Whatmatters Real Estate: Droomvilla in Bloemendaalse duinen (Nederland)

Rustig wonen aan de Hollandse kust

Bloemendaal, op een half uurtje en zo’n goede 30 kilometer rijden van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam ligt Bloemendaal, een stadje aan de Hollandse kust waar naast rust niet zo zot veel valt te beleven. Een ideale plaats dus om te ontsnappen van de dagelijkse sleur en stress en waar je in de zomer van je achtertuin in de duinen los de zee inrolt. Heerlijk vertoeven dus.

En in die duinen staat deze prachtige, duurzame en minimalistische villa. De villa, gebouwd tegen een heuvel, kijkt op zijn eerste verdiep net boven de fantastische duinen uit. Rooms with a view…of beter spectaculaire views. Verder is het duurzaam opgebouwd en is er, belangrijk dezer dagen, gedacht aan duurzaamheid en het klimaat. Zo is het huis extra geïsoleerd, is er een warmtepomp en wek je je eigen energie op door middel van zonnepanelen op het dak, dat tevens is bedekt met mos.

Waar natuur en mens verbonden worden in het ontwerp, kan je deze lijn binnenin doortrekken. Het interieur bestaat uit natuurlijke materialen, met name dennenhout. De grote glaspartijen zorgen verder voor een strak, modern, licht en vooral prachtig geheel.

Hier zien we ons zeker wel wonen…

Bron: Manify/ i29 interior architects

You May Also Like

Webshop van de week : MR PORTER

Mogen we de leken voorstellen aan MR PORTER? Als je één webshop moet bezoeken ...

Baudoin & Lange: loafers Belgian style!

Schoenmaker blijf bij je leest, alleen … in België zijn er niet gek veel ...

Beleef wat in het Wolvenbos!

Of het nu het logo was dat onze aandacht trok of de naam, we ...

Hosting door Fraai