Whatmatters E-TV Podcast Try-Out met Henny Seroeyen en Miss Exclusive

Het was nooit de bedoeling om ‘Live’ te gaan…

Maar we hebben ballen aan ons lijf en we deden het gewoon toch…

Wie ons al langer volgt weet dat wij een radioprogramma hebben gehad op een lokale zender. Daar ‘The Sky The Limit’ is en we net die extra uitdaging willen vinden en we geloven in meer dan alleen radio, zijn we beginnen experimenteren met E-TV. Een eerste try-out is gebeurd en als de reacties wat positief zijn, zijn we van zin om hier zeker mee door te gaan.

Co-host naast onze hoofdredacteur Jens Aerts (en in de toekomst misschien ook wel mede-eigenaar van Whatmatters Kevin Stickens) is niemand minder dan Henny Seroeyen, acteur, wereldberoemd fitnessmodel én influencer.

Samen mochten zij de voormalige en nieuwe Miss Exclusive verwelkomen in een compleet uitgeruste studio. Hieronder alvast het relaas. Mochten er bedrijven, merken,… ofzo zijn die zich via deze weg in de kijker willen zetten, zij mogen hun voorstel doen via een mailtje naar info@whatmatters.be. Wie weet kom jij dan ook op Whatmatters TV.

In de rand van onze ontmoeting nam gisterennamiddag Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp haar prachtige elektrische BMW i3s waarover ze sprak in het interview met ons in ontvangst. Aangezien Miss Exclusive ons land zal vertegenwoordigen op Miss Earth is dit alvast een perfecte start van haar milieu campagne. Miss Exclusive zet zich massaal in om mensen te sensibiliseren om zorgzaam om te gaan met ons milieu en klimaat. Wie is Anuna De Wever als je een knappe dame als Caro Van Gorp hebt!

tcoc

You May Also Like

Sneller en mooier dan Leylah Alliet wordt het hier niet

  Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) ...

Maak kennis met Femke en Gert van DJ duo WERONE (interview)

Een goosebumps beleving op de dansvloer, dat krijg je wanneer het Belgische DJ duo ...

Knap, authentiek en vooral heel sympathiek…Elke Clijsters

Elke Clijsters…we herinneren ons nog een vol sportpaleis waarin ze samen met haar zus ...

Hosting door Fraai