Van saaie vergadering naar happy hour in 30 seconden

Sommige mannen denken na over de échte problemen op het werk. Hoe kan je bijvoorbeeld de saaiheid tackelen, de dag doorkomen, niet te moe zijn? Op de vraag hoe werknemers de dag door kunnen komen is nu een oplossing gevonden! Onder de camouflage van een simpele tas voor werk, schuilt stiekem een geniale uitvinding.

Verstopt gadget

Wat maakt deze tas nu zo speciaal? Deze tas heeft een klein lapje aan de zijkant. Als je dit omhoog haalt, is er een kleine opening waar je een kraantje aan vast kan zetten. In de tas, je voelt hem al komen, is ruimte voor een verstopte fles drank. Een onopvallende efficiënte dranktas! Dit moet werkelijk de droom van elke kantoormedewerker zijn. Zit het even tegen? Heb je een grote opdracht waar je absoluut geen motivatie voor kan vinden? Open het flapje van je tas en gooi wat vloeibare moed in je koffie.

Ook een rugzak

De tas is voornamelijk in schoudertas verkrijgbaar. Maar na een groeiende vraag voor een rugtas variant is deze nu ook verkrijgbaar. De tas is geschikt voor flessen sterke drank of wijnflessen. Afhankelijk hoe zwaar de dag is kan je zelf bepalen hoeveel drank je in je glas gaat doen. Van nature zou ik met een sterke bodem beginnen. Om zeker te zijn dat je genoeg hydrateert…

You May Also Like

3 must visit restaurants die openen in 2019

Ga jij ook eens graag buiten de grenzen eten? Wij alvast wel. Bij een ...

Bambooti: stenen covers voor je Macbook of iPhone!

Als trouwe Macbookers zijn we altijd op zoek naar leuke hebbedingen om ons werkpaardje ...

Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het ...

Hosting door Fraai