Valentijnstip: Een avondje ‘Trio’ (5 duotickets te winnen)

We hebben het wel over de film…deugnieten! 

’Trio’ is een unieke langspeelfilm van en met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke die deze week en niet toevallig met Valentijn in de zalen komt. Een film van hun gezamenlijk productiehuisje ‘Brutteo’ en waarin alles door henzelf werd geregisseerd, geproduceerd en geacteerd.

‘Trio’ volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise, een grofgebekte escorte, maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

‘Trio’ kwam tot stand met de steun van VIER, het Stap programma van Telenet en in samenwerking met Kinepolis Film Distribution (KFD) die de film vanaf 13 februari 2019 in de bioscoopzalen zal verdelen.

Wij geven 5 duotickets weg! Hoe? Volg ons op Instagram of Facebook en kom te weten hoe!

tcoc

You May Also Like

#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken! Een halve eeuw nadat zo ...

Waren we maar familie van Erika Van Tielen!

Wat ze ook allemaal over roodharigen mogen beweren, het raakt onze koude kleren niet. ...

Lara Croft komt terug!

  Nostalgie is het eerste waaraan wij denken als we Lara Croft in onze ...