Telenet brengt 90’s nummer ‘Freestyler’ terug tot leven met heerlijke videoclip (Video)

Tijdloos, dit nummer van de Bomfunk MC’s…

Als we in ons oldschool CD-koffertje kijken, vinden we ongetwijfeld nog een singletje van de Bomfunk MC’s. Een plakkertje met daarop 199 Belgische Frank verraadt dat we terug moeten gaan tot voor 2002, 1999 om precies te zijn…exact 20 jaar geleden dus.

Het moment voor Telenet om deze plaat nog eens vanonder het stof te halen, de videoclip ter herwerken en er gelijk een promotie van hun nieuwe bundel, YUGO, aan te koppelen met als doelgroep, de enige echte millennials. Met YUGO lanceert Telenet dan ook een eerste televisiebundel zonder decoder en afstandsbediening, gecombineerd met de beste connectiviteit. De smartphone staat centraal.

Waar in 1999 de mp3-speler voor het nodige entertainment zorgde, is twintig jaar later de smartphone het hebbedingetje. Een goede verstaander legt de link dat ook YUGO-klanten kunnen freestylen doorheen het aanbod, zonder decoder of afstandsbediening. Voor de iets minder goede verstaander, is het bij deze uitgelegd.

Maar wat is YUGO?

YUGO zal twintig basiszenders combineren met tot zeven dagen terugkijk-tv, eenvoudige opnamemogelijkheden en alle films en series van de bestaande Telenetbundel Play. Je kan vlekkeloos swipen tussen HBO-series, Vlaamse zenders en internationale zenders zoals MTV en Fox.

YUGO is speciaal ontwikkeld voor de smartphone, maar uiteraard is televisie nog niet dood. Het grote(re) scherm blijft belangrijk om series en programma’s kwalitatief te kunnen bekijken. De YUGO TV-app speelt daar helemaal op in en is gemaakt om via het smartphonescherm heel eenvoudig met één druk op de knop via Google Chromecast of Apple TV de serie of film op het grote beeld te tonen.

En als je denkt…allemaal goed en wél, maar wat met mijn data? Je geniet volop van Free G. Zo kan je onderweg chatten met Facebook Messenger en WhatsApp én tv-kijken met de YUGO TV‑app zonder dat het meetelt in je datapot. Voor de rest krijg je 2 simkaarten met ieder 150 belminuten en een pot van 20 GB data om te verdelen.

Kostprijs? 100 Euro per maand. Niet weinig maar je krijgt er als ‘millennial’ alles wat je tegenwoordig qua connectiviteit aangaande televisie zoekt voor terug.

You May Also Like

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

Een digitale camera voor de extreme man

Uiteraard zit er eentje in je smartphone, maar als je werkelijk kwaliteit met alle ...

Hosting door Fraai