SS 19 WOOLRICH

We hebben eens in de kast gekeken, maar konden daar niets van Woolrich spotten. Jammer, want deze dekselse rekels blijken het oudste Amerikaanse outdoor label op de markt te brengen en hebben in hun SS19 collectie best wat puike stukken zitten. Hun Woolrich Artic Parka groeide uit tot een icoon en ook in ons kikkerlandje tellen ze heel wat fans.

Voor de lente- en zomercollectie gaan ze resoluut voor Amerikaanse landschappen. Dat treft, want met Woolrich doorsta je weer en wind, waar ook ter wereld. Rope Orange, Rose Grey en Aviation zijn de kleuren voor deze zomer en er wordt qua snit gretig teruggegrepen naar het rijke verleden van het merk.

Bij Woolrich gaan ze resoluut voor duurzame, lichtgewicht items die je makkelijk mee kan nemen in je bagage. Je bent een wereldreiziger of niet natuurlijk. State-of-the-art stoffen en technologie vinden hun weg naar de kledingstukken, maar wat ons vooral boeit is de look. En we moeten zeggen: die zit goed.

Alles over Woolrich vind je op deze site, maar je kunt natuurlijk ook altijd de shop in Antwerpen binnenlopen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Noteer het Culinaria Festival alvast in je agenda!

Festivals we zijn er gek van, maar het hoeft wat ons betreft niet altijd ...

Boetiek c'est Chique, hotels om bij weg te dromen

Toe aan een citytrip? We geven het toe, ook bij Whatmatters voelen we het ...

Cocktails op eenzame hoogte: onze dakterrassen!

5 DAKTERRASSEN OM VAN TE SNOEPEN Nu de temperaturen weer oplopen, de shorts en ...

Hosting door Fraai