Sportclub Warehouse is dé nieuwe hotspot voor gymliefhebbers!

Wat wil je meestal doen als je uit de sportschool komt? ETEN!!!!! Het is voor veel  mannen altijd best een gedoe om gezond te blijven eten. Altijd maar rekening houden met je dieet en zorgen dat je je dagelijkse portie groenten binnen krijgt blijft voor velen een vermoeiende manier van leven. Dan is een frietje van je favoriete frietkot toch iets makkerlijker.

Souschef in de sportschool

De oprichter van deze sportschool botste ook al jaren tegen hetzelfde probleem aan. Daarom heeft hij een oplossing bedacht. Bij de sportschool Warehouse kan men na het sporten gelijk een supergezonde maaltijd halen in het restaurantgedeelte van de zaak. Je las het goed, deze eigenaar heeft een restaurant en een sportschool gecombineerd. Door middel van een souschef biedt het restaurant smakelijke maaltijden aan met een flinke portie groente.

Warehouse heeft voor de normale gymbezoeker veel te bieden. Naast de cross-over met een restaurant en een sportschool heeft de onderneming ook een sauna. Het gaat de eigenaar volgens eigen zeggen puur om de extra service die Warehouse kan bieden en niet het geld, ook te zien aan de maaltijden die tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

 

You May Also Like

Tea Time! 3 keer thee kriskras door Vlaanderen

Omdat we ons hebben voorgenomen vanaf volgend jaar wat gezonder te gaan leven en ...

Review: Boothuys

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

5 hipste co-work adresjes van Brugge

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Hosting door Fraai