Rijd jij met een MINI? Drama!

Die dekselse Britten toch. We weten meteen weer waarom we zo wild zijn van die gekke eilandbewoners. De Britse leasemaatschappij OSV onderzocht namelijk in welke automerken vrouwen mannen het aantrekkelijkst vinden. 1.000 Britse vrouwen werden ondervraagd en dit zijn de resultaten …

Haal die Audi van stal

Eerste en vooral gaf maar meer dan de helft van de vrouwen toe, dat het wagenmerk bijdraagt aan de aantrekkingskracht van een man, en of we dat vroeger gemerkt hebben! De volgende automerken blijken het populairst: Audi (77%), Mercedes (71%), Volkswagen (68%), Bugatti (58%) en Land Rover (51%). Nu nemen we aan dat je met een McLaren, Ferrari of Lambo ook weinig verkeerd kunt doen, maar kom.

Je kan het schudden met een MINI

Welke zijn echter de kneusjes? De merken waarmee je de kans op vogelen, dramatisch verkleind? Wel laat ons stellen dat slechts 5% van de Britse vrouwen een man in een MINI aantrekkelijk vindt. Nee, die kleine deugniet is zeker geen pussy magnet. Nochtans proefondervindelijk kunnen we wel stellen dat er heel wat knappe vrouwen zich in een MINI voortbewegen. Meer bizar en een drama voor Jens, ook BMW scoort ontzettend slecht bij de vrouwtjes. Skoda, Seat en jawel mijn eigen Volvo, laat je ook maar beter op stal als je wil scoren. Zeer bizar, dat de Dacia Duster niet wordt genoemd, maar kom …

Of je dit kleine onderzoek serieus moet nemen, dat laten we in het midden, maar die MINI moet je misschien toch maar lozen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Subaru BRZ

Een geslaagde ontmaagding… We moeten het niet ontkennen…een eerste keer blijft in het geheugen ...

Audi lanceert Q4 E-Tron in Genève

Dé plaats om nieuwe modellen voor te stellen Helaas voor de jongens van Febiac ...

Een wagen importeren? Hier moet je op letten!

Je zinnen gezet op een nieuwe bolide of een blitse 2dehands? Soms kan een ...

Hosting door Fraai