Rijd jij met een MINI? Drama!

Die dekselse Britten toch. We weten meteen weer waarom we zo wild zijn van die gekke eilandbewoners. De Britse leasemaatschappij OSV onderzocht namelijk in welke automerken vrouwen mannen het aantrekkelijkst vinden. 1.000 Britse vrouwen werden ondervraagd en dit zijn de resultaten …

Haal die Audi van stal

Eerste en vooral gaf maar meer dan de helft van de vrouwen toe, dat het wagenmerk bijdraagt aan de aantrekkingskracht van een man, en of we dat vroeger gemerkt hebben! De volgende automerken blijken het populairst: Audi (77%), Mercedes (71%), Volkswagen (68%), Bugatti (58%) en Land Rover (51%). Nu nemen we aan dat je met een McLaren, Ferrari of Lambo ook weinig verkeerd kunt doen, maar kom.

Je kan het schudden met een MINI

Welke zijn echter de kneusjes? De merken waarmee je de kans op vogelen, dramatisch verkleind? Wel laat ons stellen dat slechts 5% van de Britse vrouwen een man in een MINI aantrekkelijk vindt. Nee, die kleine deugniet is zeker geen pussy magnet. Nochtans proefondervindelijk kunnen we wel stellen dat er heel wat knappe vrouwen zich in een MINI voortbewegen. Meer bizar en een drama voor Jens, ook BMW scoort ontzettend slecht bij de vrouwtjes. Skoda, Seat en jawel mijn eigen Volvo, laat je ook maar beter op stal als je wil scoren. Zeer bizar, dat de Dacia Duster niet wordt genoemd, maar kom …

Of je dit kleine onderzoek serieus moet nemen, dat laten we in het midden, maar die MINI moet je misschien toch maar lozen!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Ferrari P80/C…one of a kind!

Een uniek exemplaar… Helaas gaan we deze krachtpatser nooit op de openbare weg zien ...

Patsergedrag: Brabus Black Ops 800 & Shadow 800

Pimp my G63 AMG Wie Bottrop zegt, zegt dikwijls Warner Bros Movie Park. Maar ...

Porsche gaat elektrische toer op met Boxter, Cayman en Macan

Groene hesjes… Vergeet de gele hesjes…uit de poorten van Porsche wandelen tegenwoordig vooral groene ...

Hosting door Fraai