REAL ESTATE in de kijker – Penthouse Antwerpen

Deze week gaan we resoluut voor een penthouse in onze eigen stad Antwerpen. Waarom? Omdat het kan, of ook weer niet, want voor dit prachtige pand met zicht op de kathedraal, tel je € 995.000 euro neer. Geen spek voor onze bek momenteel, maar wat niet is kan misschien nog …

Deze loft van om en bij de 280m2 biedt een zee aan ruimte. Tel daar nog een dakterras van 130m2 bij en je bent helemaal in het mannetje in de binnenstad. Je vindt deze loft in de Vekestraat in de voormalige ‘Imperial Pudding’ fabriek, kwestie van ook wat over je woning te vertellen te hebben.

Met de industriële lift kom je in één grote ruimte terecht met parket. Ben je een keukenprins? In de professionele keuken met eiland kun je je helemaal laten gaan. Wij houden het bij Deliveroo en genieten van het zicht.

De Master bedroom beschikt over een ruime, luxueuze badkamer, een dressing en vloeren in korian. Relaxen? Dat doe je in je design ligbad. Verder is er ook nog een kinderkamer, met ingemaakte kasten en eigen douchekamer.

Klim je nog een verdieping hoger, dan vind je daar nog een royaal dakterras. Hier kijk je uit over Antwerpen en misschien is dat alleen de prijs al wel waard!

Dit prachtige penthouse vind je bij de boer & partners. Heb je nog wat roebels over en ben je op zoek naar het perfecte stulpje met een mannelijke toets, dan is dit ongetwijfeld helemaal je ding.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, ...

Eden Hazard pakt uit met eigen Mercurial Vapor Flyknit Ultra

Eden Hazard is terug en hoe! Als hij ons nu ook nog de wereldtitel ...

Adidas Ultraboost 4.0 'Deep Burgundy'

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ...

Hosting door Fraai