Phantom wil nieuwe Club-beleving naar Antwerpen brengen

En zo wordt de havenstad nog meer ‘the place to be’!

Vergeet Willebroek…als mensen willen gaan stappen is het de laatste jaren al Antwerpen en Hasselt wat de klok slaat. Clubs als The Villa en Versuz maken onderling uit wie nu de beste hotspot van het land is. Het gaat om zien en gezien worden. Er zijn er velen die proberen maar weinig die erin slagen om mee in het zog van deze twee grote spelers te varen. Tot nu?

Als het van Gladia Soeleman afhangt wel. Zij start op het trendy en bruisende Eilandje in Antwerpen een nieuwe club, Phantom Antwerp. Vanaf vrijdag 22 februari kunnen partyliefhebbers dan terecht in een trendsettende 21+ nachtclub aan de Braziliëstraat. Met een mix van muziek, dans en entertainment maar ook vaste clubnights en thema-avonden wil Phantom haar gasten een unieke luxebeleving serveren.

Soeleman haalde inspiratie bij buitenlandse clubs uit Europese grootsteden. “Zaken waar gastvrijheid en service centraal staan, iets wat een wereldstad als Antwerpen mist,” aldus de eigenares. “Phantom Antwerp wordt een club met een hoog entertainmentgehalte. We stappen af van de typische discotheeksfeer en leggen daarbij de focus op het servicegerichte aspect van exclusief clubben.” De club is de volgende stap in de uitbreiding van haar business concept naast haar evenementenbureau Phantom Events. Soeleman gaat Phantom Antwerp leiden samen met dochter Cheyenne die de functie van clubmanager op zich neemt.

Elke vrijdag en zaterdag verwent Phantom Antwerp haar gasten met club nights. Vrijdag ligt de focus op urban en R&B terwijl zaterdag house en dance op het programma staan. Met dansers en special acts wordt het entertainmentniveau naar het hoogste niveau getild en de full service horecadiensten moeten de behoeften van de quality clubbers onder ons vervullen. De club zal ook werken met bijzondere thema-avonden en podium bieden aan nieuw, opkomend Belgisch en buitenlands dj-talent. In de toekomst wil Phantom Antwerp ook horeca-avonden organiseren op maandagavond, de uitgaansdag voor horecamedewerkers in het bijzonder.Wij gaan alvast eens piepen op de openingsavond…als we binnen mogen tenminste!

You May Also Like

Whatmatters Vacature: Boeken lezen in een luxe resort op de Malediven

Graag een enkeltje naar Soneva Fushi… We kennen het allemaal. Op vakantie lezen we ...

B-Bar Gent: al het goede van België

Ok, ik schrijf veel over Antwerpen, ik woon daar, sorry … Maar dat wil ...

Het Sushi & Azië in Antwerpen Festival

Festivals, ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen. Zowel muzikaal, artistiek als ...

Hosting door Fraai