Opinie: € 10.000 om iemand te versieren op Temptation Island! Schande?

Volgens – al dan niet goed ingelichte – Nederlandse bronnen zouden verleiders in Temptation Island maar liefst 3.000 euro opstrijken voor een kus en krijgen ze maar liefst 10.000 euro krijgen als ze de horizontale limbo dansen met iemand van de koppels? Of het gerucht nu klopt of niet, de vraag is eerder: is dit schandelijk?

Aardig meegenomen die centjes

Je kunt je natuurlijk vragen stellen bij een organisatie die effectief betaalt om anderen in de val te lokken en een relatie te verkloten. Anderzijds ruik je vanop afstand al vaak dat de relaties ook maar tijdelijk, in scène gezet zijn of dat de beide partijen elkaar al zo vaak horens hebben gezet, dat de gemiddelde zoo geen plek heeft voor zoveel gehoornde diertjes. Vreemd gaan ze toch de dekselse deugnieten, dus is het zo erg dat er een jonge snaak of deerne aardig wat centjes mee op de kop zou tikken?

ZAKcentjes

Moet een verleider/verleidster zich schamen dat ze geld krijgen aangeboden om te versieren. Eerlijk, ik ga er vanuit dat de meeste vrijgezellen op het eiland er sowieso zijn om te zuipen en te vogelen. Althans, dat mag ik hopen. Uiteraard hopen enkele van de aanwezigen op een bloeiende media carrière of op zijn minst een schnabbel links en rechts, maar dan zullen ze er toch in moeten slagen om tijdens de uitzending voldoende in beeld te komen. Wie weet er nog wie Tomas of de illustere Inge uit Amsterdam was? Als je er niet in slaagt te vogelen, tel je ook daarna niet meer mee, toch? En de heren? Die komen er als verleider nooit slecht uit en scoren bij een wip nog een aardig zakcentje.

Schrijf je in!

Gelukkig zijn er nog genoeg mediageile tieners te vinden, die voor de ‘ervaring’, ‘de reis’ of de ‘ultieme relatietest’, mee willen naar de niet zo prachtige accommodatie om daar zich over te geven aan drank, misschien wel een beetje drugs en elkaar. Waar zouden we als bezadigde mens, die in zijn jongere jaren nooit heeft mogen ontvangen om te vogelen, maar eerder zelf investeerde in etentjes, naar kijken, mee lachen en kritiek op geven. Krijgen de verleidsters daar wat voor extra voor, dan kun je dat als voyeur toch alleen maar toejuichen. Het is niet dat de deelnemende ingenieurs, advocaten en ondernemers, die sowieso wel hun roebeltjes zullen vangen, zo dik lopen in het programma. Wie nu nog zonder de machine erachter te doorprikken naar Temptation kijkt, kan net zo goed zelf als koppel deelnemen. Want uit de ultieme relatietest, kom je sowieso toch sterker uit?

Credits: Vijf

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

crosscall-trekker-x4

Adventure-gear : de Crosscall Trekker X4

“C, wat heb jij sowieso met je mee als je op een trip vertrekt ...

7 kenmerken van een Gold digger

I ain’t saying she’s a gold digger, but she ain’t messing with no broke ...

Review: Foodbar Sil'eau

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

Hosting door Fraai