Nicolas Feuillatte limited edition SAKURA, je valentijn is gered

Tegen bubbels zeggen we zelden nee. En nu Valentijn er weer aankomt, zijn bubbels als cadeau altijd een verstandige cadeau. Als je kunt meedrinken toch… Wil jij je liefste, of jezelf verrassen met een flesje bubbels, dan is de Nicolas Feuillatte limited edition SAKURA misschien wel wat voor jullie/jou.

Het ideale valentijnscadeau

Sakura, is een ander woord voor de Japanse kerselaar en dat is duidelijk aan de kleurrijke fles te zien. De naam past dan ook perfect deze voorjaarsrosé die zich vlot laat wegdrinken. En nee mannen: er is niets mis met een goed glaasje rosé!

Als symbool van plezier en hernieuwing sieren de delicate takken en roze bloesems van de sakura ook de flessen van deze Réserve Exclusive Rosé; gemaakt van 10% chardonnay, 45% pinot noir en 45% pinot meunier. Deze rosé laat zich overigens perfect combineren met sushi, dus als je nog geen plannen hebt voor de 14de, dan weet je meteen wat bestellen.

Reken op amper € 25,99 voor een flesje, zo blijft er nog meer dan genoeg budget over voor de lingerie, de chocolade of die citytrip naar New York. Dit flesje vind je trouwens bij Carrefour, Spa en Alvo!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Drijvend het noorderlicht bekijken?

Toe aan vakantie, maar zegt de brandende zon je niets? Dan heb je nu ...

Ga eens op expeditie naar Antartica!

Van het avontuurlijke type, maar ook geen zin om in je eentje alles te ...

Pokeren in stijl met deze marmeren kaarten

Is het volgend maandelijks pokeravondje onder vrienden bij jou en wil je eens stevig uitpakken? ...

Hosting door Fraai