Met deze 5 complimentjes scoor je op een date

Valentijn komt eraan…

En dus kan je maar beter goed voorbereid zijn wil je op deze melige avond ook nog scoren en onweerstaanbaar gevonden worden. Uiteraard is het uitgebreid geven van complimenten ‘not done’, het komt wat cheesy en overdreven over zodat het ook niet echt geloofwaardig wordt. Een ‘Je bent de mooiste vrouw die ik ken’ pakt niet. Uiteraard zijn er nog mooiere dames op deze aardkloot, dus blijf realistisch. Ook met een algemene ‘wat zie je er goed uit’ ga je niet ver mee wippen, euh springen. Hou het dus subtiel en origineel. We zullen je een beetje helpen…

“Je hebt (een) mooie…” 

…ogen, tanden, lippen, benen, lach,… . Iedere vrouw, hoe minder mooi ook, heeft ooit al gehoord dat ze er goed uitzien. Ga dus verder dan die  “Wat zie je er goed uit”. Als je wil imponeren, moet je benoemen wat je juist mooi vindt. Zo heeft ze insant het gevoel dat je haar ook echt hebt bekeken en dat je echt geïnteresseerd bent. Let wel op…een uur staren en begluren voor je met iets op de proppen komt, komt redelijk creepy over.

“Je bent grappig”

Uiteraard willen wij mannen altijd zelf grappig zijn. Humor werkt, dat ondervinden wij dagelijks maar pas hiermee op. Maakt zij een fijne grappige opmerking, ga er dan niet over met een nog grappigere opmerking. Uiteraard breekt een partijtje figuurlijk billenkletsen het ijs maar je mag haar niet het gevoel geven dat je haar wil overklassen. Waardeer haar grappige ingeving en laat merken, beter nog, zeg haar dat je haar grappig vindt. Not done…gieren, lachen, brullen,…als ze echt niet grappig is…daar heeft niemand wat aan.

“Dat wist ik nog niet”

Leer van haar. Uiteraard heeft zij kennis over bepaalde zaken en dus kan je van haar iets leren. Waardeer de (nieuwe) kennis die ze met je deelt en benoem het. Een compliment geven over haar kennis en erbij vertellen dat je dat wel wijs vindt, doet ze helemaal smelten. Let wel op. Denk nu niet dat een date direct een kennistest moet zijn. Als eerste date ze meenemen naar de plaatselijke quiz lijkt ons minder aangewezen. We spreken uit ervaring…er zijn wel degelijk dames waarmee je nooit een quiz zal winnen, maar zij hebben ongetwijfeld andere (kennis)kwaliteiten.

“Je bent anders dan iedereen die ik eerder heb ontmoet”

Niet verwarren met “Je bent anders dan andere meisjes”, dat gaan ze minder appreciëren. Met “Je bent anders dan de rest”, daarentegen benoem je haar unieke persoonlijkheid. En jawel, iedereen en in het bijzonder vrouwen, willen uniek zijn. Als jij dit dan ook waardeert en benoemt, ben jij die onweerstaanbare gozer die haar hart sneller zal doen kloppen.

“Je bent echt sexy”

Oppassen…doe dit niet tijdens de eerste date of je geeft haar het gevoel dat je na de date met haar onmiddellijk de horizontale tango wil dansen. Je mag haar niet het beeld geven dat ze, ook al is ze dat wel, een bom is die jou een explosie van genot zal bezorgen. Doe dit dus na een paar dates. En vrouwen die te horen krijgen dat ze sexy zijn, gaan zich ook sexy gedragen. Lees er al onze interviews met modellen maar eens op na…op de vraag ‘Ik voel me het meest sexy als ik…” antwoordt 50% met …”als ik een nieuw setje lingerie draag”. Wie weet is ze speciaal voor jouw date nog langs Hunkemöller gegaan om dat Doutzen Kroes-setje aan te schaffen.

Succes!

Credits: Unsplash

You May Also Like

Mannen opgelet! Zo koop jij de perfecte lingerie voor haar

Een cadeau waar ook jij iets aan hebt!  Ok, we zijn misschien net iets ...

IKEA Kama Sutra maakt leven in jouw slaapkamer spannender

Zweedse topkwaliteit… Spannender? Klopt! Samen een IKEA-meubel in elkaar frutselen, is inderdaad spannend of ...

Hosting door Fraai