Knappe vrijbuiter Marisa Papen haalt herinneringen op aan Portugal

En wij zijn blij dat we ze mee mogen beleven…

Als er één model is waar we tonnen respect voor hebben, dan is het Marisa Papen wel. We hadden ooit de kans er een volledige avond tot een kot in de nacht mee aan de toog te hangen en op die tijd konden we de knappe Vlaamse een beetje doorgronden en typeren als vrijbuiter, optimist, opportunist,  intelligent en vooral iemand die gaat voor het ideaal. Een beetje de voorloper van al die brossende studenten die elke donderdag de schoolbanken laten links liggen om op te komen voor het klimaat. Marisa gaat nog een stapje verder…ze durft ook het geloof aanpakken, iets wat niet altijd in dank wordt afgenomen.

Maar niet alleen kijkt Marisa vooruit, ze kijkt af en toe wel eens terug in het verleden. Zo liet ze ons wat foto’s na van een workshop in Portugal zo’n kleine twee jaar geleden. Foto’s die we jullie niet wilden onthouden.

Credits: Marisa Papen

You May Also Like

HOPii l Je eigen microbrouwerij op je aanrecht

Het is weekend, we zijn mannen, dus het is weer hoog tijd om in ...

Eryn Krouse voelt zich als een visje in het water

Voor het plezier moet je alvast het water in de Stille Oceaan niet in. ...

L.E.S.S. is more

Nee, de prijs van meest originele titel gaan we hier niet mee winnen, maar ...

Hosting door Fraai