Knap ding Abbey Hoes neemt geen blad voor de mond

“Je hoeft geen pijpmondje te hebben om sexy te zijn…”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbey Hoes (@abbeyhoes) op

Damn right, Abbey.

We hebben het over Abbey Hoes, Nederlands meest begeerlijke actrice van het moment. De knapperd met 24 lentes op de teller is de trotse eigenares van een ‘Gouden Kalf’, oftewel de grootste prijs van het Nederlands Film Festival, heeft net een nieuwe film uit, “Verliefd op Cuba” en ze komt nog even terug op het feit ze neergesabeld werd met seksistische opmerkingen nadat ze gekiekt werd in een voor ons toch wel heel erg sexy jurk tijdens de JFK-Awards afgelopen herfst.

“Dat vond ik heel kwetsend en vrouwonvriendelijk”, vertelt Abbey die bekent te hebben gehuild na het zien van dit TV-Fragment. “Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier. Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbey Hoes (@abbeyhoes) op

Ook over de vele dames op Instagram en covers als Playboy geeft ze een duidelijke mening aan de heren van Esquire.

‘Als je dat type vrouwen ziet zijn ze tegenwoordig allemaal hetzelfde, met steil haar, neptieten en zo’n gebotoxt hoofd. De vrouwen die in de jaren zestig in de Playboy stonden, die waren pas mooi, met een vetje hier of daar, en helemaal niet met de grootste borsten. Tegenwoordig is het eenheidsworst, ze lijken allemaal uit hetzelfde vormpje te komen. Ik mis dat natuurlijke charisma. je hoeft niet gestyled te zijn en een pijpmondje te trekken om sexy te zijn’

En dat bewijst ze dagelijks aan haar grote roedel aan volgers op Instagram. Kijk maar mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbey Hoes (@abbeyhoes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbey Hoes (@abbeyhoes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abbey Hoes (@abbeyhoes) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Knapperd Kristina Mendonca sluit hete zomer op meesterlijke wijze af…

Met foto’s…heel veel foto’s… Zomer? Gelukkig rijkt onze aardrijkskundige kennis net ver genoeg om ...

Moederdag Special: Deze 10 MILFJES werden gisteren in de watten gelegd!

Moederdag… Eerlijkheidshalve moeten wij op de redactie toegeven dat we ons moeder gisteren wat ...

Scarlett willen we wel onder ons dekbed

En wij niet alleen! Niemand minder dan Justin Bieber zou met deze knappe 20-jarige ...

Hosting door Fraai