Ijs + alcohol = Häagen-Dasz

Niet dat het dit weekend al bloedheet wordt, maar de temperaturen gaan alvast de hoogte in en de zon gaat schijnen. Tijd voor ijs dus. Bij Häagen-Dasz, hebben ze alvast goed begrepen wat wij mannen willen: ijs en drank. Enter 7 nieuwe smaken in combinatie met alcohol. Wij zijn fan!

Booze in het ijs

Met maar liefst 7 nieuwe smaken pakken ze bij het onuitspreekbaar merk alvast stevig uit. Stout Chocolate Pretzel Crunch, Bourbon Praline Pecan en Rum Tres Leches, het zijn maar drie smaken die verkrijgbaar zijn, al zal het in België waarschijnlijk voorlopig nog goed zoeken zijn.

Onze favoriet? Zonder twijfel  de Non-Dairy Amaretto Black Cherry Almond Toffee. De ijsjes vallen stuk voor stuk te combineren met een cocktail, maar kunnen ook perfect bij het afzakkertje. Eerlijk, waarom zou je voor een dame blanche gaan als je dit kunt krijgen?

Ben je geen alcoholicus? Geen angst, van deze ijsjes ga je echt niet dronken geraken. Met minder dan 0,5% alcohol ga je met de beste wil van de wereld zelfs niet tipsy geraken. Vanaf maart worden deze smaken in de Verenigde Staten gelanceerd. Waar je het meeste kans maakt in België? Ongetwijfeld in één van de Häagen-Dasz shops.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Villa in Knokke (2.700.000)

Wie woont er nu niet graag aan zee? Het werd een zonnig weekendje en ...

Aristocracy London: confectiepakken met stijl

Ja, we hebben heel wat uitstekende labels en zaken in België, maar voor een ...

Slim wijn kopen doe je zo

Er is enorm veel keus wanneer het gaat om wijn en de ene wijn ...

Hosting door Fraai