Ijs + alcohol = Häagen-Dasz

Niet dat het dit weekend al bloedheet wordt, maar de temperaturen gaan alvast de hoogte in en de zon gaat schijnen. Tijd voor ijs dus. Bij Häagen-Dasz, hebben ze alvast goed begrepen wat wij mannen willen: ijs en drank. Enter 7 nieuwe smaken in combinatie met alcohol. Wij zijn fan!

Booze in het ijs

Met maar liefst 7 nieuwe smaken pakken ze bij het onuitspreekbaar merk alvast stevig uit. Stout Chocolate Pretzel Crunch, Bourbon Praline Pecan en Rum Tres Leches, het zijn maar drie smaken die verkrijgbaar zijn, al zal het in België waarschijnlijk voorlopig nog goed zoeken zijn.

Onze favoriet? Zonder twijfel  de Non-Dairy Amaretto Black Cherry Almond Toffee. De ijsjes vallen stuk voor stuk te combineren met een cocktail, maar kunnen ook perfect bij het afzakkertje. Eerlijk, waarom zou je voor een dame blanche gaan als je dit kunt krijgen?

Ben je geen alcoholicus? Geen angst, van deze ijsjes ga je echt niet dronken geraken. Met minder dan 0,5% alcohol ga je met de beste wil van de wereld zelfs niet tipsy geraken. Vanaf maart worden deze smaken in de Verenigde Staten gelanceerd. Waar je het meeste kans maakt in België? Ongetwijfeld in één van de Häagen-Dasz shops.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Geen cocktails zonder (Van) Ongevalle

Tegenwoordig zitten we met heel wat bartenders aan tafel. Hoe dat komt? Geen idee, ...

Padel…Tennis en Squash in een nieuw jasje!

Sport…we geven het toe, onze redactie is niet zo goed bezig het laatste jaar. ...

Zo rook je je eerste sigaar

Nee, roken was nooit ons ding, maar voor het aansteken van een sigaar, maken ...

Hosting door Fraai