Humor met een bipolaire twist: wij spraken met Caroline!

Vrouwen met humor ze bestaan. Hoe we er op gebotst zijn? Joost mag het weten, maar Caroline heeft het en daar zijn we blij om. Die bipolaire twist daar hadden we wat meer moeite mee, maar Caroline komt met veel weg. Wij ontdekten alvast een hele openminded vrouw, met een tikkeltje wereldverbeteraar in haar, maar dat lees je zelf maar.

Caroline, stel je gerust even voor aan onze lezers …

Ik ben Caroline, 28 jaar en woon in Hoogstraten. Ik heb een goedlachse, behulpzame, sociale en zelfbewuste persoonlijkheid met een bipolaire twist. Plannen op lange termijn vind ik moeilijk. Ik leef meer van dag tot dag en probeer van elke dag iets moois te maken. Uitstelgedrag is mijn vervelendste eigenschap! Ik ben allergisch voor vooroordelen, ik vind dat iedereen zichzelf moeten kunnen zijn zonder dat anderen daar een oordeel over hebben. Voor mij is dan ook iedereen gelijk. Eender welke afkomst of geaardheid ze hebben. Ik bewonder iedereen die een beetje ‘apart’ is en dat ook durft te uiten (in het leven en op social media). Ik kan ook écht genieten en gelukkig worden van kleine dingen. Een bloemetje, een mooi gebouw of stukje natuur, een mooi liedje, dieren, …

Caroline, dat is een heel verhaal!  Soit, bipolaire twist, dat hadden we nog niet eerder gehoord …  Je bent duidelijk ook jezelf op Instagram, maar hoeveel spendeer je er aan en wat wil je er mee bereiken?

Anderhalf uur per dag ben ik er zeker mee bezig. Ik probeer regelmatig iets te posten en dan schrijf ik er ook graag een goede caption bij, die laat zien hoe ik mij op dat moment voel. Soms gaat dat heel snel en soms moet ik er iets langer over nadenken. Ik probeer ook altijd op elke reactie en op elk berichtje te antwoorden. Zelf volg ik ook best veel mensen dus vind ik het ook leuk om te kijken wat zij allemaal hebben gedaan en welke foto’s zij posten.

Op alles reageren? Sterkte! Gelukkig heb je op ons berichtje ook gereageerd! Neem je alle foto’s zelf?

Sommige foto’s maak ik zelf (met de zelfontspanner) Op vakantie schakel ik altijd de hulp van mijn vriend in. Wat soms nogal op zijn zenuwen kan werken want ik sta er nooit van de eerste keer goed op  dus moet hij elke keer een stuk of 20 foto’s maken in de hoop dat er 1 goede bij zit. En op vakantie durf ik mij in de auto of op straat wel eens om te kleden, zodat ik niet op elke foto dezelfde outfit aan heb.

Als ik met vriendinnen iets ga doen zijn zij natuurlijk het slachtoffer. En zonder mijn beste vriend Wim zou ik ook maar de helft van de huidige foto’s hebben.

Kijk eens aan een heel team op je op de sociale media in beeld te brengen, dat hebben wij jammer genoeg nog niet kunnen realiseren. Soit, heb je ook nog tips voor beginnende vloggers/bloggers?

Wees altijd 100% jezelf! Voor de rest kan ik eerder tips gebruiken dan geven denk ik.

Bwah, ons ben je alvast opgevallen: als dat geen referentie is! Heb je met je gevoel voor humor en looks al een vriend aan de haak weten te slaan?

Ja ik heb een vriend. Maar los daarvan val ik eigenlijk niet op een bepaald type. Een man moet vooral een goede uitstraling, zelfvertrouwen en humor hebben. Ook vind ik het heel belangrijk dat hij mij vrij laat in de dingen die ik graag doe en mij mezelf laat zijn. Een man moet ook een beetje een old school gentleman zijn vind ik. Al mag hij wel een dirty kantje hebben

Wij noteren, een vetzakje in kostuum! Waar ben jij eigenlijk in het dagelijkse leven mee bezig?

5 van de 7 dagen werk ik in een koffiehuis/ ijssalon bij mij in de buurt en elke week ga ik naar een kledingwinkel in de buurt om hun nieuwe collectie te passen. Dan maken zij daar foto’s van voor hun social media. Daarnaast probeer ik regelmatig met vriendinnen af te spreken om bij te babbelen. Op mijn vrije dagen maak ik graag uitstapjes of reisjes. Oh en tussendoor PROBEER ik het huishouden en de was een beetje bij te houden. En in de zomer geniet ik graag van een wijntje op een terras of een festival!

Een thriller dat leven van je! Heb je ook nog een waanzinnige ambitie in je leven?

Tgohhh, one of those kim kardashian jobs where they pay me to exist?

Sorry Caroline, onze zakken zijn niet diep genoeg, maar je vriend kan die niet, … Soit, geef ons even je favoriete quote mee!

‘Don’t compare your life with others. There is no comparison between the sun and the moon. They shine when it’s there time’

In dit tijdperk van social media waarin iedereen vooral de leuke en mooie dingen laat zien is het soms makkelijker je te focussen op wat je allemaal niet hebt in plaats van gelukkig te zijn met wat je wél hebt.

Ik vind dat volkomen normaal, ik doe dat zelf ook wel is, maar het is vooral belangrijk dat je anderen niet gaat ‘haten’ zonder ze eigenlijk te kennen.

Schuilt er nog een kleine wereldverbeteraar in Caroline ook, mooi, mooi! We gaan bijna afronden, kun je ons nog een klein geheimpje over jezelf verklappen?

Dat is een moeilijke vraag want ik ben best een open boek. Al moet je daarvoor soms wel een beetje tussen de regels lezen … Maar ok, soms kan ik zo onzeker zijn en aan mijzelf twijfelen, dat ik dan zelfs niet kan begrijpen wat mensen leuk of mooi aan mij kunnen vinden. Dan kan ik mij zó slecht voelen dat ik mijzelf liefst een paar dagen zou willen opsluiten met een doos zakdoekjes, een stapel pizza’s en dan een Britney Spearske doen. Tja die bipolaire twist hé 🤷🏻‍♀️

Een Britney Spearske? Hit me baby one more time? Bon, wat staat er nog allemaal op je bucketlist?

Ik wil nog heel wat reizen. Er zijn nog ontelbare plaatsen waar ik geweest wil zijn. Ook zou ik nog graag een taalcursus willen volgen. Spaans ofzo. Ik weet dat er diep in mij een talenknobbel zit. Ik doe er alleen niks mee …

Ach Caroline, diep vanbinnen zijn wij bij Whamatters ook welbespraakte adonissen met veel geld, maar we doen er ook niets mee … Als laatste, waarom ben je het volgen waard?

Omdat ik mijzelf niet te serieus neem en omdat ik, al zeg ik het zelf, gevoel voor humor heb. Al is die humor met momenten wel een beetje donker 🤣

Dat kunnen we na dit gesprek, alleen maar beamen. We duimen alvast voor je mee, dat je ooit kan leven om gewoon er te zijner en dat je andere dromen natuurlijk ook mogen uitkomen.

Wil je Caroline en haar humor dagelijks volgen? Dan kan dat perfect op haar Instagram!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eindelijk! Alle Victoria’s Secret Angels naakt vastgelegd in één sensueel fotoboek

Wij hebben ons kerstcadeautje voor onder de boom al besteld! Al zullen we snel ...

Bewuster leven met knappe en veelzijdige Griet Vanhees

De redactie van Whatmatters heeft zijn visum verlengd en gaat de grens nog eens ...

Bloedmooie Tanya Mityushina maakt ons knettergek

Een dik contract van Elite Models onder de zongebruinde armen, shoots en catwalks voor ...

Hosting door Fraai