How man…wat een beauty, die Tess Homann

Het maakt deze regenachtige zondag best wat draaglijker…

Zomersproetjes, schoonheidsvlekjes, bruin haar en blauwe vooral fonkelende amandelvormige ogen, kuiltjes in de wangen, lange wimpers, een stralende lach… alleen het spleetje tussen de tanden ontbreekt om alle zeven schoonheden in de verf te zetten bij deze ravissante knapperd.

We hebben het over Tess Homann, een Australische babe met een roedel aan volgers waar wij best jaloers op mogen zijn. Met haar quasi perfect figuur, een lengte van 1m78 en snoetje dat ons volledig doet smelten eentje die het verdient om vandaag op een regenachtige dag te ‘shinen’!

tcoc

You May Also Like

De knappe hoofdtelefoons van Shinola

Ooit al van Shinola gehoord? Als je een lifestyle lover bent waarschijnlijk wel. Waar ...

Hip Wippen…5 standjes die je zelf misschien nog nooit geprobeerd hebt

Verandering van spijs doet eten! Het is dan ook weekend en dus mag het ...

Op deze leeftijd heb jij de beste seks!

We hebben erg goed nieuws heren…toch voor iets meer dan 90% van onze lezers. ...