How man…wat een beauty, die Tess Homann

Het maakt deze regenachtige zondag best wat draaglijker…

Zomersproetjes, schoonheidsvlekjes, bruin haar en blauwe vooral fonkelende amandelvormige ogen, kuiltjes in de wangen, lange wimpers, een stralende lach… alleen het spleetje tussen de tanden ontbreekt om alle zeven schoonheden in de verf te zetten bij deze ravissante knapperd.

We hebben het over Tess Homann, een Australische babe met een roedel aan volgers waar wij best jaloers op mogen zijn. Met haar quasi perfect figuur, een lengte van 1m78 en snoetje dat ons volledig doet smelten eentje die het verdient om vandaag op een regenachtige dag te ‘shinen’!

You May Also Like

10 + 1 redenen waarom Emily Ratajkowski het heetste konijn op aarde is! (NSFW)

Soms zeggen beelden veel meer dan woorden…Laten we bij deze gewoon even zwijgen, genieten ...

4 redenen waarom jij en je lief samen voetbal MOETEN kijken!

Wie heeft er ook ooit geprobeerd de buitenspelregels proberen uit te leggen aan zijn ...

Hosting door Fraai