Hier is hij dan, de opvouwbare Samsung ‘FOLD’

Barcelona ging uit zijn dak!

De Galaxy series bestaan tien jaar en dat mocht gevierd worden. Plaats van het gebeuren, het jaarlijks Mobile World Congress in Barcelona, tevens ook het moment om je nieuwste modellen voor te stellen. We hebben er al eens over geschreven en iedereen wacht uiteindelijk op wanneer het effectief ging gebeuren en het is dan ook nu eindelijk gebeurd…een opvouwbare smartphone is een feit.

Met de spectaculaire Galaxy Fold kregen ze de nodige ‘oh’ en ‘ah’s’ in de zaal. Het is een opvouwbare telefoon met een buiten scherm van 4,6 inch voor compact gebruik geworden die als je het innovatieve en vooral magisch scherm openklapt omtovert tot een 7,3 inch tablet.

Buigen of barsten? Buigen! Met het speciaal voor deze smartphone ontwikkelde scherm kan je het zo vaak als je wilt buigen zonder het kapot te krijgen. Wij voelen een challenge komen. Maar dit is nog niet alles. Deze nieuwe Galaxy heeft aan elke kant een batterij zitten zodat hij genoeg energie geeft aan zowel het binnenste als buitenste scherm.

Nog een sterke troef is het 12GB Twaalf aan RAM-geheugen, of zowat het equivalent van een gemiddelde laptop. Ideaal om te multitasken dus…foto’s nemen met de zes (!) ingebouwde camera’s terwijl je live op Instagram zit en je in je browser een Netflix-filmpje bent aan het knallen…het kan allemaal.

Is het dan allemaal een goed nieuws show? Neen! Want waar men niet in buigt is de prijs. Integendeel. De eerste prijzen die genoemd worden circuleren ronde de $1.980. Je hebt er wel zowat de snelste en meest innovatieve smartphone voor in de plaats. Oh ja, je kan hem nu al bestellen. 26 april mag je hem dan met open en gebogen armen ontvangen.

You May Also Like

LoveSync: weet wanneer ze wil vogelen!

Ons is het natuurlijk volstrekt onbekend, maar voor jou ongetwijfeld herkenbaar. Lig je alle ...

Infused water in een handomdraai!

Tijd, dat komen we te kort op de Whatmatters redactie. ‘s Ochtends een vers ...

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...

Hosting door Fraai