Hier is hij dan, de opvouwbare Samsung ‘FOLD’

Barcelona ging uit zijn dak!

De Galaxy series bestaan tien jaar en dat mocht gevierd worden. Plaats van het gebeuren, het jaarlijks Mobile World Congress in Barcelona, tevens ook het moment om je nieuwste modellen voor te stellen. We hebben er al eens over geschreven en iedereen wacht uiteindelijk op wanneer het effectief ging gebeuren en het is dan ook nu eindelijk gebeurd…een opvouwbare smartphone is een feit.

Met de spectaculaire Galaxy Fold kregen ze de nodige ‘oh’ en ‘ah’s’ in de zaal. Het is een opvouwbare telefoon met een buiten scherm van 4,6 inch voor compact gebruik geworden die als je het innovatieve en vooral magisch scherm openklapt omtovert tot een 7,3 inch tablet.

Buigen of barsten? Buigen! Met het speciaal voor deze smartphone ontwikkelde scherm kan je het zo vaak als je wilt buigen zonder het kapot te krijgen. Wij voelen een challenge komen. Maar dit is nog niet alles. Deze nieuwe Galaxy heeft aan elke kant een batterij zitten zodat hij genoeg energie geeft aan zowel het binnenste als buitenste scherm.

Nog een sterke troef is het 12GB Twaalf aan RAM-geheugen, of zowat het equivalent van een gemiddelde laptop. Ideaal om te multitasken dus…foto’s nemen met de zes (!) ingebouwde camera’s terwijl je live op Instagram zit en je in je browser een Netflix-filmpje bent aan het knallen…het kan allemaal.

Is het dan allemaal een goed nieuws show? Neen! Want waar men niet in buigt is de prijs. Integendeel. De eerste prijzen die genoemd worden circuleren ronde de $1.980. Je hebt er wel zowat de snelste en meest innovatieve smartphone voor in de plaats. Oh ja, je kan hem nu al bestellen. 26 april mag je hem dan met open en gebogen armen ontvangen.

tcoc

You May Also Like

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Knutsel je eigen flipperkast in elkaar!

Er was een tijd in een ver verleden, toen er nog amper sprake was ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...

Hosting door Fraai