Het verlegen meisje in Janaika Van de Woestijne…

Op een maandag naar Waregem rijden op een dag ze mathematisch ook zekerheid hebben tot een verlengd verblijf in de hoogste voetbalklasse na een 2-3 overwinning in de Oostkantons van Eupen, er zijn al slechtere dagen geweest afgelopen jaar daar in het (voor ons) verre West-Vlaanderen. Maar soit, we gaan het niet over voetbal hebben vandaag, wel over datgene wat mannen ook, of zelfs meer boeit, knappe dames. Wie? Dat vragen we gewoon effe snel zelf!

Hallo schoonheid, stel jezelf in 5 zinnen eens even voor?
Ik ben Janaika Van de Woestijne, 23 jaar en woon in Waregem. Meestal ben ik een vrij verlegen persoon, maar bij de juiste mensen kan ik wel plezier maken. Verder heb ik een dromerig, lief en oprecht karakter. Het liefst ben ik thuis bij mijn vriend, met af en toe eens een uitstap naar een leuk evenement. Ik ben ook graag zelf een gastvrouw, bij mij thuis of als mijn vriend iets organiseert voor zijn fotografie.

Wij voelen onszelf in ieder geval op ons gemak bij deze gastvrijheid! Wij hebben je leren kennen via Instagram, hoeveel tijd spendeer je erop en wat wil je ermee bereiken?
Ik denk dat ik meer dan een uur per dag met Instagram bezig ben. Er zijn namelijk twee accounts, die van mij en die van onze katten. Deze laatste is op een jaar tijd vrij populair geworden. Met mijn persoonlijk account probeer ik mijn eigen ervaringen en gevoelens op een eerlijke manier te delen. Soms creëer ik ook een setting waarbij mensen misschien wat kunnen wegdromen.

Een eigen katten account op Instagram? Ik zal het onze Maurice weten te zeggen want sinds kort heeft hij de sociale media ook ontdekt, onze Britse snoodaard. Maar genoeg over katten en naar uw profiel…wie neemt jouw foto’s of helpt je?
Bijna al mijn foto’s worden genomen door Kevin Vandenberghe. Het is altijd leuk om samen met hem ideeën uit te wisselen en zo tot een mooi resultaat te komen. Ik ben hier eigenlijk nog niet zo lang mee bezig, maar heb de smaak te pakken gekregen na mijn eerste fotoshoot.

Kevin, die kennen we! Heeft trouwens ooit al eens een interview bij ons gegeven.
Wat is voor jou (en misschien voor hem) de perfecte foto?
Voor mij is een foto het mooist als de emoties of de persoonlijkheid van die persoon naar voor komen. Hiervoor is een goede ‘vibe’ nodig tussen model en fotograaf.

Klinkt logisch! Je bent zelf nog niet zo lang bezig dus je kan ook wel wat tips geven aan zij die eraan willen beginnen?
Wees dankbaar voor alle kansen die je krijgt, voor iedereen die je volgt en steunt.

Waarom moeten de lezers van Whatmatters jou volgen op de sociale media?
Ik denk dat ik een unieke en persoonlijke stijl heb, met af en toe een eerlijk verhaal.

Instagram staat ook vol quotes…wat is jouw favoriete quote en waarom?
‘Have courage and be kind.’ Een eenvoudige quote, maar ik geloof in de kracht van vriendelijk en positief zijn.

Waar ben je in het dagelijks leven mee bezig en wat wil je bereiken?
Het grootste deel van mijn tijd gaat naar mijn studies dierenzorg in Gent. Ik heb een groot hart voor dieren, vooral katten, en zou daar graag een carrière mee maken. Mijn droom is om dit op zelfstandige basis te doen en daar zie ik ook veel mogelijkheden toe. Daarom ben ik dit jaar gestart op school met een Business Project. Verder assisteer ik graag bij mijn vriend tijdens fotoshoots of ga ik mee naar allerlei evenementen. Af en toe sta ik zelf eens voor de camera, soms voor winkels en bedrijven. Ik kan er van genieten om mij op deze manier creatief te kunnen uiten.

Je hebt een vriend, waaraan moest deze droomprins voldoen?
Ik ben al meer dan een jaar gelukkig samen met fotograaf Kevin Vandenberghe.

We hadden al een vermoeden…hopelijk ben je niet te jaloers ingesteld want Kevin mag wel vaker met erg mooie modellen samenwerken….maar we onderbraken je, dus vertel gerust verder…
Vroeger waren we beste vrienden, die dan stilletjes aan verliefd zijn geworden. Op die manier kenden we elkaar al heel goed vooraleer we aan onze relatie zijn begonnen. Wat veel mensen nog niet weten, is dat Kevin een huis heeft gekocht en we graag zouden samenwonen.

Nu heb je iets verteld wat veel mensen nog niet weten maar wat weet bijna niemand over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Mijn voornaam betekent bloemenfee. Vorige herfst kwam dit mooi tot uiting toen ik een fotoshoot mocht doen voor een bloemist, met een bloemenkroontje.

Moh kijk, origineel! Even naar de toekomst…wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?
Nog eens een paar weken rondreizen in Italië. Daar heb ik vroeger veel tijd gespendeerd, maar het is nu al een tijdje geleden. Ik ben er mijn hart verloren aan de charmante dorpjes en mensen. Een van mijn favoriete bestemmingen was de Cinque Terre.

We voelen een reisverslag op Whatmatters komen… In ieder geval heel veel succes en we blijven je avonturen met heel veel plezier volgen. En volgen, dat kan iedereen via Instagram. De moeite en zeker doen! 

 

Credits: Kevin Vandenberghe

You May Also Like

Dit waren de heerlijkste babes tijdens het eerste weekend Tomorrowland

Een kleine bloemlezing! Afgelopen weekend vond in De Schorre in Boom het eerste van ...

Sla je slag: Sylvie Meis is terug single!

Een knappe ervaren vrouw van 40 jaar scoren terwijl ze het lijf en leden heeft ...

Ravissante Cynthia Cremer maakt maandag pak draaglijker! (video)

Mooi volk daar bij onze Noorderburen… Het voordeel van een stevig groeiende Instagramaccount hebben ...

Hosting door Fraai