Guess who’s back? CHUCKY!

Wie houdt er van een beetje horror?

’s Werelds meest moordlustige pop maakt zijn comeback, niet in een film maar wel in een eigen serie. De Amerikaanse Zender Syfu vond na zes films dat het tijd werd voor een serie en werkt deze dan ook momenteel helemaal uit.

De serie gaat, hoe kan het ook anders, Chucky heten en zal worden geproduceerd door Don Mancini en David Kirschner, twee rekels die ook betrokken waren bij de eerder verschenen films. Zij lieten weten dat de serie een unieke nieuwe kijk op Chucky zal bieden en dat ze de  mythologie van de films verder zullen uitbouwen en uitdiepen.

Maar voor de serie eraan komt is er deze zomer nog de zevende film in de reeks Child’s Play. Hierin zal een seriemoordenaar op zijn sterfbed zijn geest overdragen aan een ‘gewone’ pop, Chucky dus. Chucky blijft dus, sinds zijn eerste optreden in 1988, ondertussen op zijn éénendertigste lustig verder griezelen…en nee, hij is nog lang niet dood.

You May Also Like

Waarom jij ‘Hellboy’ moet zien! (video)

Voor de fans van Fantasy-Action Movies Hellboy is terug en vuriger dan ooit. Fans ...

Fans opgelet: La Casa De Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Een laat kerstcadeautje… Zet met stip 4 januari maar al in je Netflix-agenda. Die ...

‘Arctic’: De ijskoude thriller die je anderhalf uur warm houdt

The Revenant achterna? Daar zouden de makers van Arctic wel voor tekenen, denken we ...

Hosting door Fraai