Groots in alle opzichten…Chloë Reweghs

Groots…niet enkel in lengte maar ook in woorden en daden. Dat is het gevoel dat we hebben nadat we huiswaarts keerden na een gesprekje met dit knappe en genereus model. We gaan er dan ook niet veel intro-woorden aan vuil maken, ze kan het beter dan wie ook zelf verwoorden…

Dag knapperd, stel je eens kort even voor?
Mijn naam is Chloë Reweghs, ik ben 19 jaar en ben afkomstig uit het Limburgse. Ik ben een zeer enthousiaste, spontane en lieve meid! Jullie zullen mij misschien ook wel kennen als één van de finalisten van Miss België 2019. Mijn hobby’s zijn volleybal, paardrijden maar vooral fotoshoots natuurlijk! Weetje: Op mijn twaalfde was ik al 1m75 groot! Ook heb ik mijn diploma farmaceutisch assistente al op zak omdat ik een diploma vandaag de dag zeer belangrijk vind.

En doe je momenteel iets met dat diploma?
In het dagelijks leven werk ik in een apotheek. Ik vind het een heel boeiend beroep omdat ik heel graag mensen help en ik zo iets goeds kan doen voor anderen. Een glimlach van andere mensen, daar warmt mijn hart van op.

Wij hebben je niet ontdekt in de apotheek maar wel op Instagram. Hoeveel tijd spendeer je hierop en wat wil je ermee bereiken?
Ik spendeer redelijk wat tijd op Instagram. Maar ik laat het mijn leven niet bepalen. Ik vind het soms best erg als ik heel jonge meisjes zie die alleen maar bezig zijn met wat mensen van hun denken en hoe ze overkomen op social media. Ik zou ze graag willen meegeven dat social media niet alles in het leven is en er zoveel moois is om te ontdekken zonder je gsm.

Zoals ik al zei kijk ik nu wel wat meer op mijn Instagram, vooral door mijn vele shoots en het Miss België avontuur. Eerlijk gezegd wil ik met mijn Instagram laten zien aan jongeren dat niemand perfect is, en iedereen ook wel eens zijn mindere momenten in het leven heeft. Daarom post ik soms ook wat foto’s van tussen de shoots door, van de wat grappigere momenten, de momenten waar ik even alles vergeet en gewoon in de slappe lach val met mijn “bestie” die meestal aanwezig is tijdens mijn shoots.

Natuurlijk wil je als model wat bekendheid creëren met je Instagram account. Maar ik doe dat graag op mijn manier, ik ga mezelf niet veranderen voor andere mensen, ik heb geleerd dat je het verste in het leven komt zolang je jezelf niet verliest. Dat wil ik ook graag meegeven aan mijn volgers, ze zijn perfect hoe ze zijn… Het innerlijke telt voor mij bovendien meer  mee in een persoon dan het uiterlijk.

Is dat de hoofdreden waarom je jou moeten volgen op sociale media?
Tgoh, laten we zeggen…omdat ik uniek probeer te blijven in wie ik ben en wat ik doe, en omdat alles van bij mij recht uit het hart gedaan of gezegd wordt. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor anderen om te laten zien dat je jezelf niet moet veranderen om iets van je leven te kunnen maken! Volg me ook vooral als je fan bent van FASHION SHOOTS!!

Over die shoots gesproken, wie neemt jouw foto’s of helpt je daarbij?
De meeste foto’s worden genomen door verschillende fotografen. Maar ik heb tot nu toe wel altijd een vaste styliste aan mijn zijde. Ze is fantastisch in hetgeen dat ze doet! Ze is een echte allround, ze doet mijn haar en make up en mijn styling! Bovendien heeft ze ook een hart van goud, ze helpt me ook soms door de wat moeilijkere momenten, wat ik heel belangrijk vind, ze is een steun in alles. (Instagram naam: Labelladashian)

Hopla! Ze zal gelukkig zijn met deze vermelding. Met welke merken werk je samen?
Ik heb al geregeld modeshows gelopen voor onder andere RAVIE FASHION, NOBA FASHION, VILLA, ONLY, CAROLINE BISS, K – DESIGN, MORGAN, NAME IT, GEISHA, HV SOCIETY… maar het liefst van al wil ik beginnen voor Belgische modeontwerpers, omdat België heel wat geweldig getalenteerde ontwerpers heeft waar ik heel graag model voor wil staan. Zoals bijvoorbeeld: NATHAN, MAISON MARGIELA, TERRE BLUE, WALTER VAN BEIRENDONCK, NICKY VANKETS, ESSENTIEL… Het zou een grote eer zijn om modeshows voor hun te lopen of als model voor hun merken te staan. Dat zou alvast een grote droom zijn, verder zien we nog wel. Ik wil graag alle kansen grijpen die nu op mijn pad komen. Ik geniet met hart en ziel van de kansen die ik nu krijg omdat ik altijd blijf beseffen van waar ik kom.

We kunnen Nicky wel eens bellen met de vraag of hij nog iemand zoekt! Iets anders, hoe heb je je deelname aan Miss België ervaren? Was je deelname een bewuste keuze?
Mijn twee beste vriendinnen hadden me ingeschreven zonder dat ik het wist! Eenmaal toen ik door de eerste selectie ronde kwam, begon ik er toch wel wat in te geloven en wou ik er helemaal voor gaan! Mijn deelname aan Miss België was een heel unieke ervaring in mijn leven, vooral omdat ik totaal niet had verwacht dat ik zo ver zou geraken! Er gingen maar liefst 3 selectie rondes vooraf vooraleer ik me Finaliste Miss België 2019 mocht noemen. Voor een gewoon plattelandsmeisje als mij was dit zeker en vast een droom die werkelijkheid werd. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens dit avontuur. Vooral op vlak van fotoshoots, media training en mijn drie talen die ik nu al wat beter beheer dan voordien. (Nederlands, Frans, Engels) Door Miss België openden ook vele deuren voor me op modellenvlak en shoots voor verschillende merken.

Heb je nog tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers/modellen?
Elke droom heeft het recht om werkelijkheid te worden. Ik ben zo ontzettend blij met de kansen die ik gekregen heb, daarom wil ik er ook voor de volle 100% voor gaan. Elke dag een nieuw avontuur, je inzetten om je doelen te bereiken maar er ook vooral hard voor werken. Als ik één raad mag geven zou ik zeggen: “Durf te dromen.” Al lijkt dat vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend, volg je hart, blijf jezelf, doe iets met je talenten en laat nooit iemand je dromen afnemen. Iedereen is uniek en dat maakt de wereld net dat tikkeltje mooier.

En heb je je hart ook gevolgd in de liefde?
Ja, momenteel ben ik al 3 jaar samen met mijn vriend. Maar hier is niet veel van te zien op mijn social media omdat we samen besloten hadden dat het beter was onze privé niet allemaal te delen. Zo kunnen mensen zich ook niet beginnen te moeien in je privé leven.

Waar moet jouw droomvent aan voldoen?
Waar mijn droomvent aan moet voldoen? Ik vind eerlijkheid iets heel belangrijks in een relatie. Net zoals een steun zijn voor elkaar en het beste in elkaar naar boven te brengen. Ook ben ik een echte knuffelaar! Dus iemand die warmte liefde en genegenheid toont…dat is een must! Van uiterlijk heb ik niet zo echt een typetje ik val eerder eerst op karakter, je moet gewoon leuk zijn. 1 plus punt, grote jongens! Omdat ik zelf 1.78m ben maar maak je geen zorgen, mijn vriend is 1.98m 😉

Laat ons raden…een volleballer? Heb je ook een favoriete quote die jezelf typeert?
“Een mooi gezicht wordt oud, een mooi lichaam verandert, maar een mooi mens zal altijd een mooi mens blijven.”

Moh kijk! Mooi! Maar voor we allemaal oud worden…wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?
Mijn bucket list bestaat meer uit dromen…maar hey, je mag je dromen nooit opgeven toch? Dus hier komen ze!
– Een Victoria’s Secret show lopen
– De Fashion Week bijwonen
– Shoots doen met wereldbekende fotografen
– Kinderen krijgen en trouwen! ( ik ben dol op kinderen btw )
– Een wereldreis maken
– Een rolmodel worden voor jongeren
– Geld doneren aan goede doelen zoals Artsen Zonder Grenzen

graag zou ik zelf ook naar derde wereldlanden gaan om daar vrijwilligerswerk te doen.

Nobel en genereus! Zijn er ook dingen die niemand weet maar je ons wel stiekem wilt vertellen?
Ik ben opgegroeid op het landbouwbedrijf van mijn ouders. Thuis hebben we akkerbouw en melkvee. Ik kan ook met de tractor rijden en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Dat vind ik ook het leuke er aan! Ik kan van glitter and glamour naar het gewone leventje gaan! En dat houd je dan ook wel met je voetjes op de grond. Weten van waar je komt.

Gezond boerenverstand dus!

Nog iets wat je zeker nog wil meegeven?
Lots of love!

Je bent te goed voor deze wereld! Blijf mooi, innerlijk dan, en de wereld zal aan je voeten liggen, moest het nu nog niet zover zijn! Wij blijven het alvast volgen hoe jij al je dromen zal waarmaken! 
En volgen, dat doen we via Instagram! Een must! 

Credits: Chloë Reweghs

You May Also Like

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Een plus vijftiger aan de haak slaan? Indien J.LO…GRAAG!

We liegen…bijna 50… Nog 166 dagen, bij het publiceren zo’n 3.669 uur, 238.140 minuten ...

Hosting door Fraai