Gamers opgelet: Nieuwe Assassins Creed gaat richting Rome en zal ‘Legion’ heten

Het zijn vooralsnog geruchten…

Nochtans komen deze geruchten uit erg betrouwbare wandelgangen. Deze wandelgangen beweren trouwens dat de nieuwe Assassins Creed ‘Legion’ zal heten en dat hij zich zal afspelen rond het jaar 193 na Christus. Plaats van het gebeuren, waar we trouwens erg gelukkig mee zijn, Rome, de plaats waar op dat ogenblik een burgeroorlog uitbreekt. In Legion zal je net als in Odyssey kunnen kiezen tussen een man of vrouw om mee te spelen. Ook de namen van de karakter zijn bekend namelijk Cassius en Lucia.

Verwachte releasedatum zou ergens begin 2020 moeten liggen, niet toevallig ook de geruchten van een lancering van de nieuwe PlayStation 5. De echte aankondiging en trailer verwachten we tegen het begin van de zomer. Wij konden alvast de hand leggen op een gelekte ‘confidential’ trailer. We zijn alvast benieuwd of dit hem ook wordt.

Het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit.

You May Also Like

Dude vliegt speciaal naar Turkije om tondeuse te testen (video)

De barbier aan Park Spoor Noord was niet veilig goed genoeg… Het kunnen natuurlijk ...

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...

Met de Spyra One Water Gun ben jij de Koning van het watergevecht!

Beter konden we op Kickstarter niet vinden! De temperaturen stijgen alweer en een tweede ...

Hosting door Fraai