Gamers opgelet: Nieuwe Assassins Creed gaat richting Rome en zal ‘Legion’ heten

Het zijn vooralsnog geruchten…

Nochtans komen deze geruchten uit erg betrouwbare wandelgangen. Deze wandelgangen beweren trouwens dat de nieuwe Assassins Creed ‘Legion’ zal heten en dat hij zich zal afspelen rond het jaar 193 na Christus. Plaats van het gebeuren, waar we trouwens erg gelukkig mee zijn, Rome, de plaats waar op dat ogenblik een burgeroorlog uitbreekt. In Legion zal je net als in Odyssey kunnen kiezen tussen een man of vrouw om mee te spelen. Ook de namen van de karakter zijn bekend namelijk Cassius en Lucia.

Verwachte releasedatum zou ergens begin 2020 moeten liggen, niet toevallig ook de geruchten van een lancering van de nieuwe PlayStation 5. De echte aankondiging en trailer verwachten we tegen het begin van de zomer. Wij konden alvast de hand leggen op een gelekte ‘confidential’ trailer. We zijn alvast benieuwd of dit hem ook wordt.

Het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit.

tcoc

You May Also Like

De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel ...

LED-verlichting: LED’s think about the future!

Mocht je je lampen thuis nog niet vervangen hebben met duurzamere varianten, shame on ...

Jonge snaak sloopt wereldrecord Tetris als een baas! (video)

Wie kan beter? Moeten we het verslavende spel nog uitleggen? Anders halen we er ...

Hosting door Fraai