Gamers opgelet: Nieuwe Assassins Creed gaat richting Rome en zal ‘Legion’ heten

Het zijn vooralsnog geruchten…

Nochtans komen deze geruchten uit erg betrouwbare wandelgangen. Deze wandelgangen beweren trouwens dat de nieuwe Assassins Creed ‘Legion’ zal heten en dat hij zich zal afspelen rond het jaar 193 na Christus. Plaats van het gebeuren, waar we trouwens erg gelukkig mee zijn, Rome, de plaats waar op dat ogenblik een burgeroorlog uitbreekt. In Legion zal je net als in Odyssey kunnen kiezen tussen een man of vrouw om mee te spelen. Ook de namen van de karakter zijn bekend namelijk Cassius en Lucia.

Verwachte releasedatum zou ergens begin 2020 moeten liggen, niet toevallig ook de geruchten van een lancering van de nieuwe PlayStation 5. De echte aankondiging en trailer verwachten we tegen het begin van de zomer. Wij konden alvast de hand leggen op een gelekte ‘confidential’ trailer. We zijn alvast benieuwd of dit hem ook wordt.

Het ziet er in ieder geval al veelbelovend uit.

You May Also Like

Hoeveel geld verdien jij met de games die je speelt?

Af en toe een game spelen is een leuke hobby. Maar er zijn meer ...

Omdat we allemaal houden van een Men's Society!

Uiteraard hebben we vriendinnen die ons geregeld verwennen. En nee, dan bedoelen we het ...

Begin met de après-ski op de piste!

Een metertje bier kent iedereen, maar vind je het ook tijd om tijdens de ...

Hosting door Fraai