Fitgirl Claudia houdt niet van dromen, ze doet!

Nee, wij hebben het op de Whatmatters redactie niet voor junkies. Alhoewel, een gymjunkie als Claudia ontvangen we met plezier. Om haar zich thuis te laten voelen sleepten we een paar halters aan, haalden we wat shakes in huis en liters water. Of het gelukt is? Wel het gesprek met deze ravissante fitgirl liep aardig. En daar kwam voor één keer geen druppel alcohol aan te pas. Het verhaal van Claudia lezen jullie hieronder. 

Claudia, stel je je kort even voor aan onze lezers?

Mijn naam is Claudia, 26 jaar en wonend in Den Bosch. In januari 2016 ben ik afgestudeerd als Msc. Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven en op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding tot Fysiotherapeut. Daarnaast werk ik achter de schermen in het Maxima Medisch Centrum voor de Revalidatiegeneeskunde. In mijn vrije tijd sport ik veel en graag, zowel fitness als volleybal, maar eigenlijk vind ik vrijwel alle sporten leuk. Ook ben ik af en toe model voor verschillende fotografen en verschillende soorten fotoshoots.

@erikvanrosmalen

Van een verstandig bezig bijtje gesproken! Je bent ons opgevallen op Instagram, hoeveel tijd spendeer je daar aan?

Ik denk dat ik op dit moment per dag ongeveer een half uurtje besteed aan het maken van mijn eigen content en daarnaast ongeveer 1-1,5u verspreid over de dag aan het reageren/antwoorden op berichtjes en vragen. Maar ook aan het bezoeken van de feeds van mijn volgers, besteed ik best wel wat tijd.

Tja, populair zijn kost tijd, daar hebben wij gelukkig geen last van. En onderhoud je je profiel helemaal zelf? 

Ik neem veel van mijn foto’s zelf. Vaak op selfie-stand en dan op zelfontspanner. Zo kan ik zelf een beetje zien hoe het eruit komt te zien. Hoewel, ik altijd super kieskeurig ben en voor elke zelfgemaakte foto op mijn feed er ongeveer 25 foto’s op mijn telefoon zijn die ik niet gepost heb. Ik post ook regelmatig foto’s vanuit een fotoshoot.

@shotsbysteven

Dat merken we. Je profileert je ook als een fitgirl: hoeveel tijd spendeer je in de gym Claudia? 

Ik train meestal 4 tot 5x per week. Er zij periodes geweest dat dit meer was, maar ook weken dat ik er minder ben. Per training ben ik ongeveer 1,5 uur bezig. Snel fit worden is eigenlijk niet mogelijk, wel kun je super snel een goede vibe krijgen van meer sporten, wat je automatisch natuurlijk fitter doet voelen! Ik erger me altijd een beetje aan die “30-dagen fit/slank/strak”-programma’s. Resultaten halen met trainen vereist doorzetting en tijd en een combi van een goed trainingsprogramma en goede voeding. Als dat matcht kun je natuurlijk wel al heel snel verandering merken.

Wij eten nog wel rustig een zakje chips in de zetel! 5 keer per week, pfffff! Waarom ben jij er zo mee bezig? 

Voor mezelf wil ik met name lekker in mijn vel zitten. Ik heb heel lang geroepen dat ik een sixpack wil, maar ben stiekem ook wel heel trots op mijn billen. Op dit moment wil ik nog ietsje droger trainen, maar zodra ik merk dat dit ten koste gaat van mijn ronde billen is het wel genoeg geweest 😉

Dus die billen daar ben je het meest trots op? 

Inderdaad sowieso mijn billen, maar sinds ik meer train vind ik eigenlijk mijn schouders ook wel heel mooi.

@bolkfoto

Droger trainen? Train dan gewoon binnen, nee? Soit, waar ben je daarnaast allemaal mee bezig? 

Ik ben op dit moment vooral bezig met werk en studie en daarnaast een fijne combi van sporten, fotoshoots en leuke uitjes/activiteiten met vrienden. Wat wil ik bereiken.. Jeetje.. Ik hoop dat ik over een aantal jaar kan zeggen dat ik een baan heb waarbij ik een mooie combi kan maken tussen mijn hoofd gebruiken en fysiek actief zijn en wil ik graag minstens 1 jaar in het buitenland gewerkt hebben.

@erikvanrosmalen

Klinkt goed en kun je dit ook nog in een favoriete quote gieten? 

“Don’t dream, Do”

Waarom, die?

Omdat heel veel mensen het eng vinden om buiten hun comfortzone te stappen, heel veel dromen hebben maar twijfelen over het bereiken ervan. Ik vind dat je niet moet twijfelen, als het iets is waar jij voor wil gaan, doe dat, ongeacht wat iemand anders daar van zal vinden.

@bolkfoto

Ok, even over naar de privé, volgens de geruchtenmolen heb je een vriend, aan welke eisen moest die allemaal voldoen? 

Ja, ik heb een vriend. Maar los daar van is voor mij de ideale partner iemand die mij vrij laat in alle dingen die ik wil doen en ontdekken, is hij sociaal erg sterk en kan zich in alle verschillende omstandigheden goed redden. Qua fysiek ben ik niet super kieskeurig en heb ik niet echt 1 type, maar vind ik het belangrijk dat hij zelfvertrouwen uitstraalt en sportief is. Ja en ok, eerlijk is eerlijk een knap koppie is altijd leuk om naar te kijken toch? 😉

Helder, we willen hem nu al leren kennen! Kun je ons ook nog een geheimpje vertellen, iets wat weinig mensen over je weten? 

Heel weinig mensen weten dat ik nog steeds met momenten super onzeker ben over mijn lichaam. Ik straal altijd veel zelfvertrouwen uit, maar geniet ook echt van elk oprecht compliment wat ik krijg. Als ik een slechte dag heb kan ik mezelf echt compleet afbreken in de spiegel en is niks goed genoeg. Gelukkig heb ik altijd hele lieve vrienden en volgers die juist op die momenten mij weer motiveren!

r @erikvanrosmalen

Ach Claudia, wij goden op de redactie van Whatmatters, zijn ook soms nog onzeker, niet van wakker liggen! Wat staat er nog op jouw bucketlist? 

Ik wil heel graag een jaar naar Nieuw-Zeeland, het land zien maar ook werkervaring op doen.

Daar kunnen we inkomen! Als laatste waarom moeten onze lezers jou volgen op de sociale media? 

Mijn feed is een leuke afwisseling van sport, fotoshoots en in mijn stories deel ik veel gebeurtenissen in mijn privéleven. Ik deel mijn progressie, maar ook de dingen waar ik tegen aan loop en hoe ik ze vervolgens oplos. Zoek je een leuke afwisseling tussen informatie, persoonlijke ervaring en gewoon leuke foto’s van een enthousiaste sportieve jongedame, dan moet je mij zeker eens opzoeken!

Dat zullen er een aantal zeker en vast doen. Claudia vind je op Instagram onder Claudia.ftgrl!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...

Deze konijntjes wensen jullie een Zalig Pasen!

Wij wachten niet tot de paus op zijn balkon staat! Terwijl de klokken van ...

Hosting door Fraai