Dit zijn de meest exclusieve clubs op deze aardbol

Velen onder ons hebben wel al eens verhalen over exclusieve nachtclubs gehoord. Sommige clubs lijken haast wel een mythe. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er graag van een hele exclusieve club onderdeel zijn? Beroemdheden tegenkomen terwijl je daar als simpele ziel een pintje bestelt is toch stiekem wel een bucketlist item voor velen, niet? Om menig man toch te laten verbazen wat mensen over hebben voor clubjes, hebben we hieronder een paar super exclusieve clubs opgelijst. En ja, haal de portefeuille maar boven…

CORE (New York)

Kost ‘slechts’: $50.000,- registratiekosten + $15.000,- per jaar

Een bekende club voor veel CEO’s. Daarnaast wordt er gefluisterd dat je er menig beroemdheid letterlijk en figuurlijk ziet rondsnuffelen. Dat mag ook wel voor zo’n prijs, laten we even eerlijk zijn.

Cercle de Lorraine (Brussel, België)

Kost je maar 1.750 euro om erin te komen. Daarna is het een ‘goedkope’ 1.500 euro per jaar. Koopje dus!

The Hurlingham Club (Londen)

Het is niet eens bekend hoeveel je voor deze club moet betalen. Het gerucht gaat dat een Engelse koning hier ooit duiven ging schieten. Klinkt allemaal erg spannend. Wat nog spannender is, is dat je alleen in deze club kan komen als een huidig lid zijn/haar lidmaatschap opzegt. Volgens bronnen kan dit makkelijk 15 jaar duren. Even wachten nog. Hoewel…mocht ‘The Queen’ herself nog lid zijn, vermoeden we dat dit geen 15 jaar meer zal duren voor haar plaatsje wordt ingenomen.

Silencio (Parijs)

Voor een armlastig bedrag van 1.600 Euro mag je jezelf een lid van deze club noemen. Hier komen veel kunstenaars op af. Een echte kunstliefhebber zal dit dus wel waarderen. Geef mij maar gewoon een dikke flatscreen. Een goede voetbalwedstrijd is kunst genoeg.

Capital Club (Dubai)

Zoals bij meerdere clubs het geval is, weet men niet wat de ‘registratiekosten’ voor de club zijn. Hier wordt menig waterpijp gerookt, en zo nu en dan wordt er ook wel eens een dealtje gesloten. Een prestigieuze club waar wij als normale burgers alleen maar van kunnen dromen.

tcoc

You May Also Like

Tips van jonge miljonairs!

Rijk worden, wie wil dat nu niet? Terwijl wij ons de pleuris werken, proberen ...

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Design je eigen rugzak bij Jacques Silbert

Jacques Silbert nog nooit van gehoord? Join the club! En toch, de rekels die ...

Hosting door Fraai