Deze krasposter is het ultieme Valentijnscadeau voor smoorverliefde stelletjes

Slaapkamerplezier verzekerd! 

Er gaat geen week voorbij of we hebben bij ons bezoek aan de krantenwinkel ons weer laten verleiden tot het kopen van een kraslootje. Uiteraard steekt die ‘Win For Life’ ons ogen uit of willen we graag nog een extra 50K op onze bankrekening maar de keren dat we met een winnend lot thuiskomen, kunnen we op één hand tellen.

Dan kan je beter gaan voor deze krasposter. Sowieso een winner want het zal je, tenzij je een one-minute-man bent, uren plezier garanderen. Deze krasposter telt 50 standjes en het concept is simpel. Bij elk bedavontuur kras jij het juiste standje gewoon weg. Het dwingt je in ieder geval te variëren en dat gaat je lieftallige deerne zeker weten te appreciëren.

Ook voor single heren kan dit een tof gadget zijn maar we raden je dan wel aan deze poster niet open en bloot boven je bed te hangen. Komt nogal, euh, raar over moest je dan toch die ene knappe chick versierd hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RADBAG NL | BE 🎁 (@radbagnl) op

You May Also Like

Uitpakken op het water! De Kormaran K7

We scheuren langs de meiden aan de waterkant, prachtig mooi en bruin gebrand knallen ...

Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in ...

De 5 meest voorkomende taboes over seksspeeltjes ontkracht

Waar wacht je nog op? Het gebruik van seksspeeltjes is niet voor iedereen even ...

Hosting door Fraai