Deze koppels gaan scheef op Temptation Island

Wie overleeft?

De odds op goksites als Unibet zijn gekend. Voor een inzet van 100€ win je exact 101€ mocht een koppel de ultieme relatietest NIET overleven. Het is dan ook duidelijk dat het vanaf komende week dan ook weer smullen geblazen wordt wanneer de poorten van het eiland van verderf, Temptation Island, net als de benen van de kandidaten open gaan. Maar welke durfalletjes gaan deze uitdaging aan en komen naast deze hilarische figuren in de ‘Temptation Hall of Fame’?

Demi & Sidney

Dit Nederlands smoorverliefd koppeltje leerden elkaar 2,5 jaar geleden kennen. Na amper een half jaar hokten samen en alles loopt op wieltjes. Ze zien zichzelf als de ‘de ultieme tortelduifjes’, wijken geen seconde van elkaars zijde en zijn ook nooit lang van elkaar gescheiden geweest. Een hapje, zo omschrijven ze een eiland vol drank, zon, zee, strand en verleiding. Uiteraard gaat zij loco bij de eerste knipoog van een verleidster aan zijn adres. Onze prognose? 30% kans op slagen.

Milou & Heikki

Een mix tussen een 23-jarige Nederlandse en een 24-jarige Belg. Dat moet vuurwerk geven. Ze zijn ondertussen acht maanden samen en leerden elkaar kennen op een motorcross wedstrijd. Vooral voor de jaloerse Milou wordt deze relatietest erg zwaar. Zij is dan ook super jaloers aangelegd. Wachtwoorden, pincodes,… kent ze uit haar hoofd en Heikki wordt dagelijks gecontroleerd. Onze prognose? 10%…we geven ze exact twee nachten!

Rodanya & Morgan

Deze Nederlanders zijn al drie jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Pikant detail, na een half jaar samen schaatste Morgan al scheef en ook afgelopen zomer piste de dekselse rekel al eens naast de pot. Om hun al geboekte dure vakantie niet in het tropische water te laten vallen gingen ze alsnog samen op reis en groeiden ze opnieuw dicht naar elkaar toe. De koffers zijn amper uitgepakt of ze vertrekken opnieuw. Nu om te zien of hij geleerd heeft van zijn fouten. Of duikt hij opnieuw met een ander in de koffer? Indien affirmatief, kan hij ook figuurlijk zijn koffers pakken. Onze prognose? 0% kans op slagen…het eerste gebroken hartje is nog bij het opstijgen naar Thailand al gebroken, let maar op.

Roger & Laura

Ze hebben één doel, onze landgenoten van 21 en 23 jaar oud. Bewijzen dat ze van elkaar houden. Op zich niet zo’n moeilijke opdracht hoewel ze allebei zo jaloers zijn als de pest. Ze begonnen ooit als ‘friends with benefits’, kwestie van eerst een paar keer eens goed te testen welk vlees ze in de kuip hadden. Laura ging tijdens hun relatie al eens vijf maanden naar Spanje en toen werden er regels als niet drinken en niet alleen op stap gaan opgelegd. Wij zijn benieuwd of dit ook op Temptation Island een opgelegde regel wordt. Kans op slagen? 40%. Als het vijf maanden seksloos in Spanje kan, moet twee weken Thailand misschien ook wel te overbruggen zijn.

 


Foto’s: VIJF

You May Also Like

Supermarkt Lidl gaat nu ook BMW's verkopen

Vergeet Carrefour, Delhaize of Colruyt…wij zijn nog meer dan ooit fan geworden van Lidl. ...

Binnenkort kan je groepsbellen met WhatsApp

Social Media…een stoomtrein die ondertussen volgroeid is tot een supersonisch snelle TGV. WhatsApp, Instagram, Facebook, ...

Heidi Klum laat alles in haar buurt smelten

Op deze vurige schoonheid staat geen leeftijd… Officieel telt ze volgens haar Duitse paspoort ...

Hosting door Fraai