Deel jouw meest gênante Valentijns-ervaring en win voor haar een boeket bloemen

Komaan lads…de kans om het eindelijk goed te maken!

Heb je ooit de pech gehad een Valentijn volledig te verknoeien? Was dat ene SMS’je naar die knappe ex niet je beste move? Was jouw Tinder-account nog niet afgesloten toen je voor het eerst bij haar familie op bezoek kwam en swipete het nichtje of erger nog, de net alleenstaande schoonmoeder stiekem naar de verkeerde (of juiste) kant? Wél, dan hebben we vandaag goed nieuws want komende donderdag kan je het helemaal goed maken!

Laat ons je meest gênante Valentijnservaring weten via jens@whatmatters.be en wie weet kom jij (anoniem) met je (korte) verhaal op Whatmatters te staan én ga jij aan de haal met die fleurige ruiker. Een cadeau van Bloomon in samenwerking met Whatmatters.

Bloomon x Valentijn

Het is al liefde wat de klok slaat bij bloomon! De valentijnseditie van het Cadeauboeket Deluxe verzamelt alles wat je geliefde het allerliefst wil krijgen op de mooiste dag van het jaar. Ons uniek gelegenheidsboeket werd met extra veel zorg en liefde samengesteld door onze eigen bloemstylisten. Het zit boordevol prachtige, volle bloemen in alle tinten, van zachtroze tot passioneel bordeaux en stijlvol aubergine. Maak indruk met onder meer een romantische ranonkel, de geliefde kersenbloesemtak en de eustoma ‘Botanic Pink’ – een bloem die onlangs nog in de prijzen viel. Het stralende middelpunt? Een klassieke, fluweelzachte rode roos.

Het bloomon Valentijnsboeket is een ode aan de liefde in al haar vormen. Verras je geliefde en bestel je boeket voor woensdag 13 februari om 19:00 uur via bloomon.be/valentijn en bloomon doet de rest! Enkel hier geven we vandaag een Cadeauboeket Deluxe weg aan drie gelukkige lezers: zo heb jij alvast een mooie attentie voor je geliefde!

De wedstrijd loopt af 13 februari om 13u.

Cover: Unsplash

tcoc

You May Also Like

3 lezers delen meest gênante Valentijns-verhaal

Gênanter als dit wordt het vandaag niet! Gisteren deden we een oproep aan onze ...

Louis Vuitton lanceert zeldzame rugzak van $79.000

Voor zij bij wie de eindejaarsbonus al gestort is… Iets in ons zegt dat ...