De Carat 187: gemaakt voor de filmfestivals

Op zoek naar een partyboat met uitstraling, dan moet je zeker het ontwerp van Technicon Design eens bekijken. De Franse rekels van dit bedrijf komen met een boot die een plezier is om mee te varen, maar waar je eens voor anker, ook een stevig feestje op kunt geven.

Red Carpet

Ok, het ontwerp valt op zijn minst enigszins gewaagd te noemen en ongetwijfeld valt niet iedereen voor de niet-klassieke lijnen van dit jacht. De Carat 187 is momenteel nog een concept, maar als het ooit gebouw wordt, kost dit bootje toch al snel 100 miljoen dollar.

Het gaat hier om een asymmetrisch ontwerp, waarbij de ene kant van het jacht focust op snelheid en ruwheid, terwijl de andere kant een veel zachtere uitstraling heeft. Best bijzonder een boot met 2 persoonlijkheden.

Misschien nog wel het meest opvallend, zijn de 2 vuurrode trappen achteraan, die het geheel een rode loper gevoel geven. De ene trap leidt trouwens naar een heuse beach club. Het rood vind je trouwens ook in de rest van het schip terug, wat dit bootje uiterst geschikt maakt voor het filmfestival van Cannes.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

INTERVIEW: Whatmatters werd gestrikt door Comme les Loups

Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we meestal casual de dag door komen op de ...

Tudor Black Bay S&G: 60 jaar duikervaring

Op zoek naar een fancy duikhorloge en heb je wat roebels te spenderen. Doe ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

Hosting door Fraai