De Carat 187: gemaakt voor de filmfestivals

Op zoek naar een partyboat met uitstraling, dan moet je zeker het ontwerp van Technicon Design eens bekijken. De Franse rekels van dit bedrijf komen met een boot die een plezier is om mee te varen, maar waar je eens voor anker, ook een stevig feestje op kunt geven.

Red Carpet

Ok, het ontwerp valt op zijn minst enigszins gewaagd te noemen en ongetwijfeld valt niet iedereen voor de niet-klassieke lijnen van dit jacht. De Carat 187 is momenteel nog een concept, maar als het ooit gebouw wordt, kost dit bootje toch al snel 100 miljoen dollar.

Het gaat hier om een asymmetrisch ontwerp, waarbij de ene kant van het jacht focust op snelheid en ruwheid, terwijl de andere kant een veel zachtere uitstraling heeft. Best bijzonder een boot met 2 persoonlijkheden.

Misschien nog wel het meest opvallend, zijn de 2 vuurrode trappen achteraan, die het geheel een rode loper gevoel geven. De ene trap leidt trouwens naar een heuse beach club. Het rood vind je trouwens ook in de rest van het schip terug, wat dit bootje uiterst geschikt maakt voor het filmfestival van Cannes.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

Nog geen inspiratie voor onder de kerstboom? KEREL ORIGINAL!

Echte kerels? Die drinken bier! En bij voorkeur een biertje van KEREL natuurlijk. Al ...

Een blik op het hotel van de toekomst

Dat reizen er de komende jaren er steeds futuristischer gaat uitzien, dat is logisch, maar ...

Hosting door Fraai