Cupido in de vorm van Hanne Troonbeeckx is het mooiste wat we vandaag zullen zien

Nog eentje in de nasleep van Valentijn…

Hoe het gaat met Hanne Troonbeeckx? Wel, erg goed kunnen we vaststellen. We hadden ooit de kans om met deze knappe dame een lunchke inclusief een fantastisch open babbel mee te maken en daar konden we niet anders dan concluderen dat ze niet alleen uiterlijk, maar ook innerlijk een heel erg mooi persoon is.

Dat ze nu ook de liefde heeft gevonden, konden we al uitvogelen via haar Instagram. Met deze foto en bijhorende quote ‘𝘊𝘶𝘱𝘪𝘥𝘰 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘸𝘢𝘵 𝘰𝘮𝘸𝘦𝘨 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘱𝘪𝘫𝘭 𝘪𝘴 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯’ kunnen we alleen maar heel veel succes toewensen en jaloers zijn in die rekel zijn plaats.

Wat een droomvrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hanne Troonbeeckx (@hannetroonbeeckx) op

 Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Het wild beestje in de pittige dierenarts Kim!

Nee, gek veel met beesten hebben we niet. Gewoon geen tijd om er voor ...

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Hosting door Fraai