Camper Chef Bart & Cassie Adventures I: Interview Realityster Tiphany Adams in Lodi, Californië

“I am a big farmers market junky and I want to live in Lodi and travel in a Van!”

Camper Chef Bart is op roadtrip met actrice Cassie doorheen het Westen van de USA en tijdens deze trip ontmoeten ze (bekende) mensen die hun inspireren. 

Tiphany Adams is een All American Reality TV Personality, actrice, model én presenteert events als gast spreker en influencer.

Ik ontmoet Tiphany in Lodi ten noorden van Californië in één van de topwijngaarden die Noord-Californië te bieden heeft. Cassie Self en ik zijn er uitgenodigd voor onze eerste pitstop voor onze documentaire die we draaien over ‘glamping life on the road’. We verblijven dit weekend in onze super coole glamping tent…een tent waar we het later nog wel eens over hebben.

Lodi California, vooral bekend door Creedence Clearwater Revival is een kleinere wijnstreek, totaal onvergelijkbaar met Napa Valley, maar daarom zeker niet te onderschatten.

We zetten onze glamping tent zoals afgesproken op in de backyard van de Bokish Vineyard, en kijken uit over 100 prachtige hectaren in een heuvelachtig gebied. We richten ze in met alle leuke items die we hebben opgepikt in Las Vegas en we zijn in minder dan een uur tijd klaar voor Tiphany ‘s interview.

Om half acht komt ze toe en ik kijk uit naar haar komst, prachtig! Haar natuurlijke glimlach en eindeloze schoonheid streelt het oog. Deze meid zit vol met positieve vibes, ik voel het. Dit artikel komt goed!

Tiphany heeft 19 jaar geleden een zwaar auto-ongeval gehad, jammer genoeg veroorzaakt door een dronken bestuurder die tegen een snelheid van 200km/h frontaal tegen de wagen reed waar zij in zat. Tiphany is de enige overlevende passagier van drie in deze zware crash en werd met een helikopter naar het dichtsbijzijnde hospitaal gebracht waar ze na enkele zware operaties aan een erg zware revalidatie moet beginnen. Een verhaal vol wrange, maar vooral spijtige nasmaken. Haar jonge leven verandert op dat moment helemaal. Tiphany is een vechter en accepteert het zware verdict dat ze half verlamd is voor de rest van haar leven. Ze is slechts 17 jaar op dat moment.

Vandaag, twintig jaar later praat ik met één van de meest inspirerende personen die ik ooit ontmoet heb in mijn leven en dit in haar geboortedorp Lodi, Californië.

Haar favoriete meal is een seafood pasta en die maak ik voor en onze twintig gasten klaar vandaag. Dankzij de super coole steun van the Bokish Vinyard, enkele lokale kleine marktjes en winkeltjes om de hoek die me alle ingrediënten aanreiken, maak ik een fantastische Pasta Da Frutti Di Mare klaar op basis van Lemon Olive Oil, en ik leng de saus aan met een zware cream. Uiteraard gebruik ik een zwoele witte wijn van de wijngaard die vers uit de barrel komt. “It doesn’t get any better than this”. Peper, zout en de smaken van verse look, tijm en rozemarijn waaien door de wijngaard waar ik kook aan een kampvuur en mijn barbeque. Het recept gaan jullie van A tot Z terug vinden in mijn kookboek.

Tiphany heeft met haar 126,000 volgers op Instagram via @tiphanyadams een enorm bereik en helpt op dagelijkse basis fans, of laat me zeggen ‘lotgenoten’ om het leven terug in de ogen te kijken. Ze praat met een traan in haar oog over haar rol als voorbeeld voor andere mensen die na zware ongevallen de moed niet vinden om zich te herpakken. Ik vraag aan haar wat de meest indrukwekkende story is, van iemand die haar mailt en raad vraagt. Ze denkt na en zegt letterlijk ‘Bart, ze zijn stuk voor stuk allemaal uniek’. Van iemand die me vraagt hoe ze de microwave moeten aanzetten tot een jonge dame die door haar invaliditeit niet meer met de auto kan rijden. Ze geeft de jongedame in kwestie het advies om haar te laten rijden, dat hoort bij het stuk acceptatie en is ok.

Wat me verbaast is dat ze een stuk grond wil kopen in Lodi California en een huisje bouwen. Het budget zit in haar hoofd en ze laat ruimte voor een ‘Van’. Om… te gaan reizen. Philippe Leblond is haar grote inspiratie.

Ze wil sowieso meer en meer de  prioriteit leggen om meer en meer te reizen. De United States heeft zoveel te bieden. Ontdekken van mijn homeland, met een ‘Van’ die compleet uitgerust is met een toilet, een douche, een klein keukentje en een tweepersoonsbed is alles wat ze nodig heeft. Leven, reizen en op dagelijkse basis een workout doen aan de ‘Van’ door middel van gewichten een pull-up bar waar waar ze lift-ups kan doen.

Volg Tiphany Adams via @typhanyadams en geniet van haar eindeloze smile en doorzettingsvermogen waar wij allemaal wat van kunnen leren.

Facts:

Age: 36
Boyfriend: Check my Instagram videos 🙂
Family: Mom and dad
Home: To be build in Lodi California
Pets: My boyfriend
Car: Honda, I have it less than a year and I all ready have 30,000 miles on it. I love to drive. My previous car was a Mustang and I had it for 10 years.
Value: $ 36,000
Hobbies: Workout in the gym and traveling as much as possible
Favorite song: Any campfire song
Goal: Build a house in Lodi California and buy a Van with glamping as a keyword, make it our own, travel the country and live the dream. The Van has to be called home
Dream: Impact the nation, I get passionate when I can show people that they have the ability to live the love they want. The accident showed me that I can share the message of hope and experience. But YOU have the choice and you have to take it. I impact society on a daily basis. So I am actually living the dream. What keeps me going is that people keep on sending me messages because every single one has a story. Wetter you see it or not on the outside.

The Connections connection
Lodi is a city located in San Joaquin County, California, in the northern portion of California’s Central Valley. The population was 62,134 at the 2010 census. Its estimated population as of July 1, 2013 was 64,338.

Foto’s/Film/Editing: Cassie Self

You May Also Like

9 toffe conceptstores in Amsterdam voor mannen

Op weekend met je lief naar Amsterdam? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen ...

Slaap eens in een wijnvat

Nood aan een weekendje weg? Gek van wijn? Dan is dit adresje in Portugal ...

Hosting door Fraai