Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit…

Ongetwijfeld met een uitlaat die de hele taart aan flarden blaast.

Want laat duidelijk zijn dat deze Bugatti Chiron 110 ans van de Franse autoconstructeur met zijn 1600 paardjes aan boord wel wat luchtcirculatie kan doen teweegbrengen. Zou schiet hij uit zijn rubberen sloffen in minder dan 2,5 seconden naar honderd om niet te meer te stoppen tot 420 km/u.

Dat ze graag uitpakken met het feit ze bij Bugatti Frans (en neen, niet Italiaans!) zijn, werden er ook subtiel heel wat Franse accenten toegevoegd. Niet de Accent grave of accent aigu maar wel in de vorm van de Franse tricolore. Kijk maar mee!

 

You May Also Like

Met 2 in stijl op de fiest: REVO bike

Meestal peddelen we met het stadsfietsje door Antwerpen, momenteel de snelste manier om in ...

Whatmatters on Tour: Brussels Motor Show

Met Focus en WTV in ons zog… We worden zowaar nog echte BV’s. Zo ...

Hosting door Fraai