Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit…

Ongetwijfeld met een uitlaat die de hele taart aan flarden blaast.

Want laat duidelijk zijn dat deze Bugatti Chiron 110 ans van de Franse autoconstructeur met zijn 1600 paardjes aan boord wel wat luchtcirculatie kan doen teweegbrengen. Zou schiet hij uit zijn rubberen sloffen in minder dan 2,5 seconden naar honderd om niet te meer te stoppen tot 420 km/u.

Dat ze graag uitpakken met het feit ze bij Bugatti Frans (en neen, niet Italiaans!) zijn, werden er ook subtiel heel wat Franse accenten toegevoegd. Niet de Accent grave of accent aigu maar wel in de vorm van de Franse tricolore. Kijk maar mee!

 

You May Also Like

Porsche gaat elektrische toer op met Boxter, Cayman en Macan

Groene hesjes… Vergeet de gele hesjes…uit de poorten van Porsche wandelen tegenwoordig vooral groene ...

Zondagtip: Antwerp Classic Car Event te Brasschaat

Het tweedaagse ANTWERP CLASSIC CAR EVENT (ACCE) trapte zich gisteren met een vliegende start ...

Hosting door Fraai