BOSSY x Whatmatters: hoe perfect wil je zijn?

Hoe perfect wil je zijn?

Elke week krijgen Jens van Whatmatters en Dorien van Bossy een vraag voorgeschoteld. Hij deelt zijn bevindingen op hét platform voor ondernemende vrouwen, zij begeeft zich met haar woorden tussen de baarden en bolides. Hoe anders denken deze uitgevers over bepaalde onderwerpen? We komen het snel te weten. Topic van de week: perfectie.

Ongeloof

Wanneer je aan mijn vriendinnen vraagt om me te omschrijven, zal het woord perfectie nooit meteen naar boven komen. Welke woorden ze wel op tafel zullen gooien, weet ik niet, maar perfectie zal er volgens mij niet tussen zitten! (lacht) Ik geloof niet in perfectie.

De ene week wil ik dat mijn huis piekfijn in orde is, de andere week ben ik immuun voor de was die uit de mand puilt.

Aan/uit

Ik ben vrij rationeel. Dit maakt dat ik bewust – of is het onbewust? – kies op welke vlakken ik een soort perfectie wil nastreven. Of op welke momenten. De ene week wil ik dat mijn huis perfect in orde is, de andere week ben ik immuun voor de was die uit de mand puilt. Alsof de drang naar perfectie een soort knopje is dat soms aanspringt, maar even snel weer uitgezet kan worden.

All the way

Ik besef wél dat eens ik me ergens in vastbijt, bijvoorbeeld het maken van het volgende Bossy Magazine of een gezondere levensstijl, ik op dat vlak all the way wil gaan. Ik creëer op dat moment mijn eigen “perfecte” doel en dat streef ik na. Mijn rationele brein zorgt er wel voor dat ik mezelf niet voorbijloop. Je moet altijd ruimte laten voor verbetering.

Ontdek op wearebossy.be hoe perfect Jens is….

Over Dorien

Dorien is founder van Bossy. In september 2018 lanceerde ze Belgiës eerste on- en offline magazine voor ondernemende vrouwen. Hiermee inspireert ze tal van vrouwen (én mannen) in het leven op en naast de werkvloer.

Foto via Irmy Photography

You May Also Like

Wij gingen ‘Ghost Bingewatchen’ met Tinne Oltmans (Interview)

Tinne Oltmans…een knappe jongedame van 26 die vooral bekend werd als actrice in de ...

7 kenmerken van een Gold digger

I ain’t saying she’s a gold digger, but she ain’t messing with no broke ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

Hosting door Fraai